Ha elmegyek urológushoz rövid fitymafék problémával, létezik olyan, hogy azonnal megműtse (átvágja)? Vagy visszahív más időpontra? Illetve az SZTK-kban elérhető a lézeres megoldás vagy az csak a fizetős helyeken van?
SZTK-ba megyek urológushoz és minél előbb szeretnék túl lenni ezen a "kis műtéten". Ezért kérdezem, hogy van-e rá esély, hogy ha jövőhéten elmegyek, még azon a héten el is végezze a műtétet.
A problémám: ernyedt állapotban hátra tudom húzni a fitymát, de kicsit húzza lefele a makkomat.
merev állapotban: kézzel tudom csak hátrahúzni, egy kicsit feszülő érzést érzek és a makk alatt meg is akad közvetlenül a fitymafékem pedig feszül és elfehéredik. Köszönöm a segítségeteket!
Köszönöm kérdésed,egész jól:) Néha ha úgy mozdulok akkor kicsit kellemetlen,de nem vészesen.Alvással vannak némi problémáim egyrészt most lebetegedtem a 35 fokba, másrészt ugye háton vagy oldalamon alszok és nehézkes az elalvás mert ugye én hason szeretek aludni/tudok elaludni normálisan.
Most voltam délelőtt a controllon.Majd kell kamillás teába áztatnom a fütyköst. És kérdeztem hogy moshatom-e mondta ne hanem áztassam langyos kamilla teába egy 5 percig szóval így kell tisztítanom/tisztán tartanom.
Meg mondta kb 3 hét és idézem: "pinázhatok", de függ attól is hogy még mennyire lesz még akkor érzékeny,meg a varratok is maguktól fognak majd kiesni egy idő után.
"Meg mondta kb 3 hét és idézem: "pinázhatok""
Ez tetszik:D
Én Pénteken megyek, de egy kicsit tartok tőle.(gondolom ez normális) És vissza kell még menned? Lesz maradandó nyoma? Hülye kérdés, de hogy néz most ki? Látszólag hosszabb lett a féked? Köszi
Én se vagyok krőzus, de ha kell, áldozok ennyit a tökéletességért, ha nem eszek két hétig, akkor is. :) Csak egy farka van az embernek... :)
Majd pár naponta esetleg írok élménybeszámolót. :)
Az a baj, hogy ha lankad állapotban is hátrahúzva a fitymát, a végén még mindig húzza a makkot, igaz, sokkal kevésbé, mint előtte, akkor mereven ez nem lesz ennyi se, és félek, hogy még mindig fájni fog...
Rendben:) Leírom, hogy nálam mi a helyzet.
Ernyedt állapotban: fitymát rendesen hátratudom húzni, de kicsit húzza lefelé a makkomat.
Merev állapotba: kézzel tudom csak lehúzni a fitymát a makkomról és tovább nem is tudom húzni, a makk alatt közvetlenül megakad, "gallér keletkezik" és feszül, a fékem elfehéredik.
Namost ha körkörösen is szorít, akkor ott a fék átvágása nem lesz elég :S... Nálam az eredeti tünet annyi volt, hogy ahogy húztam hátra a bőrt, szépen hátracsúszott a makk alá, de ott hátul megfogta a fék. Elöl tudtam volna lejjebb húzni, de fel volt torlódva a bőr, hátul meg ugye a fék nem engedte, és emiatt feszült.
Most az átvágás után hátul már lejjebb megy, ahogy láttam, bár nem nagyon próbálgattam, mert még vérzett picit a seb, elöl viszont ugyanúgy torlódik a fityma, csak már nem annyira, és egy pont után ugyanúgy húzta hátul a meghosszabbított fék a makkot, szóval ezért tartok tőle, hogy ennyi nem lesz elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!