Ha elmegyek urológushoz rövid fitymafék problémával, létezik olyan, hogy azonnal megműtse (átvágja)? Vagy visszahív más időpontra? Illetve az SZTK-kban elérhető a lézeres megoldás vagy az csak a fizetős helyeken van?
SZTK-ba megyek urológushoz és minél előbb szeretnék túl lenni ezen a "kis műtéten". Ezért kérdezem, hogy van-e rá esély, hogy ha jövőhéten elmegyek, még azon a héten el is végezze a műtétet.
A problémám: ernyedt állapotban hátra tudom húzni a fitymát, de kicsit húzza lefele a makkomat.
merev állapotban: kézzel tudom csak hátrahúzni, egy kicsit feszülő érzést érzek és a makk alatt meg is akad közvetlenül a fitymafékem pedig feszül és elfehéredik. Köszönöm a segítségeteket!
No igen, a hálapénz... Elgondolkodtam rajta, de 5 perces műtét az egész, és nekem sem ad a napi 60-80 ügyfél "hálapénzt" azért, mert elvégzem a munkám... Szóval én pofátlan módon nem. Bár nem hiszem, hogy pofátlan lettem volna, ez tényleg rutinműtét.
Idős kontra fiatal: engem először idős vizsgált, de ő már nem műtött, aztán fiatal írt ki műtétre (lenyomoztam, 37 éves, de többnek néz ki :) ), a műtét közben csak az asszisztenssel dumált, hozzám csak egyszer-egyszer szóltak.
A fájdalomra közben rájöttem, hogy mi: szúr a varrat. :) Vannak ugye kiálló végei, és a makkomhoz pont hozzáér, és sajna szúrja, szóval ez addig megmarad, amíg a varrat ott van. Néha egyáltalán nem érzem. A vérzés úgy tűnik, már elmúlt, majd még figyelem.
Kérdező: türelem, én is aug. elején voltam először, aztán két hét múlva a másik dokinál, és még egy hét műtét, vártam már, mint a messiást, most meg a gyógyulásra, hogy tényleg kielégítő lesz-e az eredmény. Kamillázni fogom, de majd akkor, ha már "stabilnak" érzem :), mondjuk a hétvégén.
Amúgy az ciki, hogy itthon nem mondtam el? Kis lakás, sok családtag, nincs semmi magánszférám, vagy magánéletem, szóval úgy gondoltam, ez az én magánügyem marad. Csak a kamillázás lesz gyanús... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!