Nem tudom mi ez, aki vágja a bőrgyógyászatot az kérem segítsen! Mit tegyek?
Hali!
Megnéztem az általad feltöltött képeket, majd összevetettem a rendelkezésre álló szakirodalommal. Ez alapján nekem a te betegséged egyfajta mélygombás fertőzésnek tűnik, és már a kialakulásakor el kellett volna menned bőrgyógyászhoz ill. bőr- és nemibeteg-gondozóba megnézetni. ezt ma MINDENKÉPPEN PÓTOLD, mert ez NEM FOG MAGÁTÓL ELMÚLNI és le7 antibiotikus kezelés fog csak segíteni az elmulasztásában, amelyet KIZÁRÓLAG SZAKORVOS ÍR6 FEL! :-O
Vagy azt akarod, hogy ráterjedjen a fitymádra, a makkodra, a herezacsidra és a végbélnyílásodra is??? :-o
Figyu!
Ez a hozzáállásod nem vezet eredményre! Sem most, sem az életed folyamán bármikor. MIKOR tanuljátok már végre meg gyerekek: Hogyha baj van, nem szégyenkezni kell, nem, magatokba fordulni, nem is sunnyogni, nem új topikokat kiírni a GyK-ra annak érdekében, hogy majd vki mást mond és csodagyógyírt ad, hanem azonnal elhúzni a városba, nem pedig az idődet húzni! Uez MINDEN MÁS ESETBEN IS IGAZ! (Pl. vakbélgyanú, fitymaszűkület, nehézlégzés, szorító szívfájdalom... stb.)
Amíg kifogásokat keresel, nem fogsz meggyógyulni, és Pajtás,... az okos ember megelőzi a bajt, vagy pedig idejében kezelteti, a buta meg az bízik a semmiben és tovább vár a csodára, ami nem fog bekövetkezni. :-o
A gyermekeidnek is ilyen példát fogsz majd mutatni? Hogyha baj van, sunnyogjanak, és kerüljék el az orvost, nehogy az meggyógyítson?? S:-s
Nem illogikus ez "egy kicsit sem"??? S:-S
Amúgy kb. hovávalósi vagy Kérdező, és mely lenne a legközelebbi város mennyire tőled?
Ezt a dolgot még ma intézd el. Használd szépen a gúglit és keress rá a legközelebbi városban lévő bőr- és nemibeteg-gondozóra, vagy bőrgyógyászra, és hívd fel, érdeklődj, és ne várj tovább!
Rendicsek? :-)
Üdv: EE
Igen menjél el ma bőrgyógyászatra! Mert ez tényleg súlyos gombás fertőzés. És csak szakember segítségével gyógyítható meg.
El kaphattad állatól is (ahogy írták például megsimogattad és utána meg fogtad magad) , de akár még az utca porától is (ha abba állati ürülék került).
Nagyon gombának néz ki, hasonló volt nekem is a combom belsején.
Kapsz rá krémet, és elmúlik, ne aggódj.
Gombához nem kell semmi fertőző, itt a nagy nyári meleg, beizzadsz, na azt imádják. esetleg füréd után kicsit kevésbé törülköztél, bepállottál, bármi, és kijött rajtad.
Ne aggódj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!