Nem árt meg ha 14 évesen gyúrok?
Figyelt kérdés
Régebben úsztam és 6 éve focizok de mindig is voltak súlyfelsegem.Már másfél hete hete gyúrok napi rendszerességel de apám megmutatta hogy kis súlyokat kell sokszor.És nagyon megtetszett napi 4-5 órát szoktam kint lenni.(van a fedett teraszon egy gyúrópad)És azt szeretném hogy ez nem-e árt a növésemben,vagy bármi más fejlődési dologban.14/Fiú2011. jún. 20. 21:18
1/8 anonim válasza:
Dehogy árt! Legalább nem egész nap a gép előtt ülsz :)
2/8 anonim válasza:
sztem nyugodtan gyurhatsz csak tömegnövelöszereket ne szedj meg iesmit Xd csak ha végzel fizikai munkát mert a végén impotens leszel xD :D
3/8 A kérdező kommentje:
Én is így gondoltam legalább nem kockulok itt.
Egyátalán nem fogok szedni semmilyen tömegnövelő port.
Nyár végére remélem nagy változás lesz.Eddig jól haladok.
2011. jún. 20. 21:26
5/8 anonim válasza:
minden nap nem kell, 4-5 órát fölösleges, tömegnövelőtől nem leszel impotens.
6/8 anonim válasza:
14 évesen nem kellene gyúrnod, mert nem tesz jót a csontoknak, a növekedésnek, testi fejlődésednek
ellenben sportolni sportolj tovább, úszás stb mehet
de gyúrni szerintem még korai
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!