Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Lesz bajom ha 13 évesen...

Lesz bajom ha 13 évesen gyúrok? Nem erőltetem meg magam de nem is kímélem. Baj lehet?

Figyelt kérdés
és a testalkatom átlagnál kicsivel vékonyabb de nem vagyok gyenge
2010. jan. 13. 14:28
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha nem viszed tulzásba,akkor nem. Életkorodnak (és ezátlalá csontozatodnak) megfelelő súlyokat és gyakorlaokat kell választani
2010. jan. 13. 14:51
 2/8 anonim ***** válasza:
76%
Osztálytársam is gyúrt, elferdült a csigolyája. Most nem tudják, mit csináljanak vele, a műtét túl kockázatos lenne, úgyhogy begipszelték a gyereket. Szerintem nem kéne, hisz még nősz.
2010. jan. 13. 14:59
 3/8 A kérdező kommentje:
de gyúrás alatt azt értem h csinálok 10 bal karral emelést 10 jobbal aztán 10 oldalra kitolást 10 felemelést és 15 felülés. és ezt a sorozatot 5× köztbe pihenéssel. és 5.kg-os súlyzókkal.. szerintem nem megerőltető
2010. jan. 13. 15:11
 4/8 anonim ***** válasza:

Csináld úgyis megunod előbb utóbb. Egyik nyáron még én is úgy voltam, hogy nekiállok, meg kemény leszek meg ilyenek, csináltam is heti 3x 1-1,5 órát, de meguntam 1-2 hét után :D Amúgy meg ha nem szakszerűen csinálod, akkor csak sokára fog látszani és akkor sem lesz valami látványos, max kicsit szélesebb leszel.

16/f

2010. jan. 13. 15:43
 5/8 A kérdező kommentje:
én igazából kilokat akarok felszedni meg erősödni akarok. és nem akarom megunni mert jólesik csinálni. amugy újévi fogadalom :D
2010. jan. 13. 15:48
 6/8 anonim ***** válasza:
erre annyit mondok, hogy azért hagytad abba, mert gyenge vagy.
2010. jan. 13. 18:57
 7/8 anonim ***** válasza:
Ne m, mint mondtam nagyon untam, nekem nem éri meg, hogy egy óráig fekve nyomok, súlyzózók, stb mert szétunom a fejem :D És légyszíves ne száj-rakétázz neten keresztül...
2010. jan. 13. 20:03
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha már vagy olyan magas mint a családod férfitagjai, akkor nyugodtan nekifoghatsz, mivel már nem sokat fogsz nőni. Ha kissebb vagy akkor még várjál pár évet.
2010. jan. 13. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!