Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 45 évesen körülmetélés? Ilyen...

45 évesen körülmetélés? Ilyen volt.. meg pár kérdés is van!

Figyelt kérdés

Szóval ja, ennyi idősen eljött az ideje. Igazából mindig is gond volt, hogy szűk, és pár havontna begyulladt, aztán figyelmeztetett egy új orvos, akihez más miatt mentem, hogy öregebb korban ez súlyosabb betegségekhez is vezethet. Amúgy házas vagyok, gyerek is van, a működésével sosem volt gond ettől, de jobb lett volna már kisgyerek korban elintézni.

Szóval végül megcsináltattam a múlt héten. Hát, akinek azt mondják nem kell ehhez altatás, az keverjen le egyet a dokinak, mert nem tudja miről beszél. Kész pokol volt. Már az érzéstelenítők beszúrása is. Körben a makkba, meg a tőbe is. Utána is éreztem szinte mindent. Persze nem annyira, mintha nem érzéstelenítettek volna, de éppen eléggé, hogy a szívem zakatoljon, görcsben legyen mindenem, és izzadjak mint az állat közben. Közben simán meg-meg is fájdult ahogy csinálta, és az nem semmi érzés. Kötés, hazafele terpeszben bicegve, nyújtott lábbal, mert bármi mozgásra kb világvége fájdalom. A kötést 3 napig hagytam rajta, aztán cseréltem. Az is maga volt apokol. Húzta, beleragadt, stb. Vér, sárgás váladék, minden volt ott, ráadásul feldagad, kék zöld piros... csúnya látvány. Az embernek kimegy az ereje mindenéből.

Az első napokban a makkom ha BÁRMIHEZ hozzáért, összerándultam a fájdalomtól, olyan érzékeny. Járni sem tudtam szinte. Minden vizeléskor a kötéscsere egy kín. Aztán nekiálltam krémezni neogranormonnal, ami kicsit segit rajta, de rá is szárad. Ettől viszont kevésbé érzékeny legalább.

Az igazi pokol viszont éjszaka jön. Spontán erekció. Ilyenkor megtudod, hogy vagy 2-5 is van egy éjjel akár. Az első mire felébredtem, mintha szakítanák szét a varrataimat, mintha a műtétet élném át újra. Ott sivalkodtam mint egy gyerek. Gyorsan alábbhagy, de aztán vérzett is meg minden. Gyakran kell vizelni éjszaka, akkor kisebb az esély rá. És éjszakára fájdalomcsillapitó szerintem nem jó ötlet, mert nem érzed meg időben az erekciót, csak mikor már nagyon késő... Mostmár eltelt egy hét, de még mindig alig alszom. A vérzés már minimális, gombostűhegynyi, meg a sárga váladékozás is reggelre a kötésen. De azért még van, meg duzzanat is bőven. Most elkezdtem a kamillateás áztatást, és áttértem bepanthen plusra, hátha jobb. Igazából a varrat is olyan felemás. Ahol vérezni szokott, ott szebb a varrás, ahol váladékozni, ott kicsit mintha nyíltabb és duzzadtabb lenne. Egyelőre nem tudom elhagyni a kötést meg a gézlapozást sem, mert annyira érzékeny még mindig. Pedig igen szar leszedni a kötést mindig, amikor beleszárad a varratba. Járni is szar, hajolgatni is, feküdni meg csak hanyatt tudok. Nemtom erre mennyi hetet lehet normális várni? Amiket a neten írnak, hogy 1-2 hét meg 10 nap a gyógyulás, és pár nap csak az érzékenység, rettentően alábecsültnek tűnnek. Van esetleg más praktika? Vagy kenjek rá tetrant is biztos ami ziher? Esetleg kinek milyen fájdalomcsillapító vagy kötés típus jött be jobban, akár érzékenység ellen is? Ha kérdésed van írd meg te is, igyekszem válaszolni.

nov. 1. 18:56
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
20: Nagyon korai ezt eldönteni. Meg hát ha rizikócsökkentésként tekintünk rá, akkor pláne korai bármit mondani rá. De ha azt kérdezed, hogy ezzel a tudással a fejemben belevágnék e újra, akkor lehet, hogy nem a válasz :)
dec. 4. 07:44
 22/26 anonim ***** válasza:
60%
Csak ismételni tudom magam. Türelem. Kb. 1 milliárd férfinél is több van körülmetélve a világon, szóval a tied is rendben lesz.
dec. 8. 12:56
 23/26 anonim ***** válasza:
22! Rendben alatt azt érted, hogy nem fog fájni? Mert úgy lehet...de olyan mint volt se kinézetre, se érzésre nem lesz sajnos.
dec. 8. 17:23
 24/26 anonim ***** válasza:
Hogy vagy azóta kérdező?
dec. 10. 07:07
 25/26 A kérdező kommentje:
24: Megvagyok köszi. Nagyon lassú a gyógyulás. Most ugye kb 8. hét van. A duzzanat megvan, minimálisat csökkent, és jobb oldalon kisebesedett egy 2mm-nyi helyen. Erre azt mondta kontrollon a doki, hogy "ott még egy kis varrat akar kijönni, ki kell várni". De 2 hete nem jön ki, csak szúr... hogy rohadjon meg. Detralexet javasolt szedni a duzzanatot segítendő. Meg lehet próbálkozni állítólag Contratubex-szel, HA ez egy heg duzzanat lenne (de szerintem nem az), de olyanom még nincs.
dec. 19. 16:08
 26/26 gabcsi ***** válasza:
Szia, a Contratubex jó, bár nekem ettől még a friss bőr és a régi bőr egymásra gyógyult, így lankadtan egy kicsit cafrangos.
dec. 23. 11:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!