Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Plazma adásnál mikre kell...

Plazma adásnál mikre kell odafigyelni ?

Figyelt kérdés
Plazma adás előtti napon, és a Plazma adás napján ha minden alkalommal ellenőrzik a Fehérje bevitelt ( Fehérje szintet ) bele értve az immunrendszert hogy mennyire vagyok fitt, hogy mennyi folyadékot ittam meg, ezekből mennyit kell fogyasztanom hogy minden alkalom probléma mentes legyen!??? Plazma adás előtt, és napján 6 liter víz elegendő ?? Bio Tech USA termékeket például Fehérje por, vagy Protein csoki lehet fogyasztani ha igen, mennyit ?

okt. 15. 13:27
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A fehérje szintedet és az immunfehérjéd szintjét a levett vérplazmából elemzik ki. Előtte való napon 5 liter folyadék jó ha megvan. A tárgynapon attól függ mikorra mész. Én nyitásra szoktam, akkorra elég a 2 liter. Plazmaadást megelőző és az adás napján is kerülni kell a zsíros ételeket. Fehérjeporral szinten tudod tartani simán fehérjédet.

okt. 15. 13:38
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ott is elmondják, illetve kapsz egy tájékoztató papírt is.
okt. 15. 14:49
 3/3 anonim ***** válasza:
84%
Bagóért adod oda a nagyon értékes vérfehérjéidet. Gondolkodj!
okt. 15. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!