Azt tanácsolta az urológus, hogy kamillába áztassam a hímvesszőmet Hogyan történik ez az eljárás mikre kell odafigyelni? Kamillázás után lekell mossam a brémet? Vmint, hogy ugye úgy kell áztatni, hogy lehúzom a fitymámat és a makkomat áztatom?
Figyelt kérdés
2014. márc. 25. 15:50
1/1 gömbicica válasza:
NEm olyan bonyolult ez a történet.
visszahuzod, és akár egy befőttes üvegbe, vagy nem tudom, nincs jobb ötletem mibe, de kicsibe, hogy ne kelljen 7 dl teát csinálni, bár nem tudhatom hogy hol van a "bibi". Feltételezem a végén, nem a tövénél.
Kamillázás után nem kell lemosni.
Mosakodás után használd a kamillás "áztatást" utána megtörlöd szárazra, oszt kész.
ha netán kaptál rá valamilyen kenőcsöt, akkor azzal kezeld.
És lehetőség szerint pamut fehérnemüt vegyél. szerintem az sem lenne baj, ha bő száru lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!