Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Orvosoknak megengednétek h a...

Orvosoknak megengednétek h a hátsótokban "vizsgálódjon"?

Figyelt kérdés
Nekem egyszer volt egy vesekövem és az orvos fel akart nyúlni a fenekembe... én megmondtam, hogy az édes anyja fenekébe turkáljon. Ti mit csinálnátok ilyen helyzetben? Egyébként nagyon nem tetszett neki, de nem érdekel, nekem oda nem nyúl senki!
okt. 3. 22:48
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
58%

Végstádiumú prosztatarákosként meg azt gondolnád: "ehh bárcsak hagytam volna azt a pár másodperces vizsgálatot és felfedezték volna!".

Az embernek a szituációról alkotott elképzelései, feltételezései sokszor gátló tényezők.

Valakinek hólyagtükrözése volt, miután felfedezték a hólyagdaganatot, utána pedig hólyagon keresztüli műtét. Sikerült megakadályozni az áttétet. Ha nem hagyta volna, már nem lenne köztünk.

okt. 6. 15:53
 42/50 anonim ***** válasza:
25%

41

Soha nem gondolok arra, hogy ilyen bajom lesz. Persze tartok tőle, de úgy vagyok vele, hogy egészen kicsi a valószínűsége. Remélem, lehet, hogy leélem prosztatarák nélkül az életemet. Akkor pedig csak feleslegesen aláznám meg magam egy vizsgálattal.

okt. 6. 18:06
 43/50 anonim ***** válasza:
74%

A hozzáállás rossz: nem alázod meg magadat, csak te gondolod úgy.

Ráadásul általánosítani is próbálod: "egy felnőtt férfi nem hagyná" stb.

Magánügy lenne - mint ahogy Kérdezőnek is saját magánügye - ha nem próbálnátok másokat is meggyőzni hogy a létfontosságú, diagnosztikát lehetővé tevő vizsgálatból hiúsági kérdést csinálva ők se engedjék.

okt. 6. 18:15
 44/50 anonim ***** válasza:
15%

43

Más-más az ingerküszöbünk: nekem letolt gatyával pucsítani, és tűrni, hogy a végbelemben turkáljon egy vadidegen, az megalázó. Irigylem azt, akinek nem.

Hidd el, nagyon sokan gondolják hasonlóan, elég csak itt, a gyk-n olvasgatni, vagy az orvoshoz járás statisztikáiról olvasni.

okt. 6. 18:22
 45/50 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem meg a 44-es is a kérdező...
okt. 7. 03:17
 46/50 anonim ***** válasza:
67%
Mennyivel férfiasabb sztómazsákkal élni?
okt. 7. 09:18
 47/50 anonim ***** válasza:
38%
44-es vagyok, és nem a kérdező. Fentebb már írtam.
okt. 7. 10:25
 48/50 anonim ***** válasza:
56%
Férfiak 10%-a elutasítja a szűrést - ez ám a "nagyon sokan".
okt. 7. 16:05
 49/50 anonim ***** válasza:

49

Szerintem annál sokkal többen. A csapból is az folyik, hogy nem járnak a férfiak.

okt. 7. 16:59
 50/50 anonim ***** válasza:

49

"Prosztatarákszűrésen 2019-ben az 50 év feletti férfiak mindössze egyötöde vett részt,... "

[link]

okt. 7. 17:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!