Orvosoknak megengednétek h a hátsótokban "vizsgálódjon"?
Egyébként én most a koronavírus oltásról beszéltem, viszont megjegyzem, hogy vannak országok, ahol egyáltalán nincsenek beoltva annyi minden ellen mint Magyarországon, ugyanis mi rekorderek vagyunk ebben, mégsem haltak ki és nincsenek tömeges elhullássok sem… Sőt. vannak olyan Országok, ahol egyáltalán nem kötelező egyetlen egy oltás sem, sőt az Európai Unió felében nem kötelező egy sem!
Nyilvánvalóan több hónap egy várólista, de én nem vagyok olyan proletár hogy az állami egészségügyi ellátást vegyem igénybe, annál azért több igényem van és nem szeretnék meghalni vagy valami fertőzést összeszedni pluszban, ha valami olyan bajom van!
22
Férfi vagyok, de átérzem a nőt érzékenységét... én nem járnék nőgyógyászhoz, hasonló okokból, terhességet pedig nem mernék vállalni. Inkább örökbe fogadnék.
23 Valóban ideje lenne valami újabb vizsgálati protokollt kidolgozni, amely nem sérti ennyire az intimszférát és az emberi méltóságot...
Továbbra se mondja senki, hogy egy kesztyűbe bújtatott ujj többet meg tud állapítani, mint egy 4D ultrahang... akár férfi, akár női testről legyen is szó. Olcsóbb, és gyorsabb, ezt aláírom. És ezt szokták meg.
Kedves kérdező,
megsúgom, egy MR, CT, Röntgen, UH sem lát mindent. Vannak a képalkotó diagnosztikának határai és hibái. A szövet felszínét, annak apró elváltozásait, vagy egyéb tulajdonságait nem fogod egy képről leolvasni, míg az ujjaddal jobban tudod ezeket érzékelni. Arról nem is beszélve, hogy hónapokat várhatsz egy-egy ilyen vizsgálatra, és mire sorra kerülsz, lehet késő lesz, és előrehaladott stádiumú betegséged lesz, amit ha korábban kiszűrnek, gyógyítható lenne.
De elnézve a covid oltásos kommentedet, nem csodálom, ha rohadtul nem érdekel az ész érvelés, nyomasd csak a hülyeséged, de légyszíves, otthon, a négy fal között, magadnak. Nem lenne kár érted...
Prosztata uh esetén is be kell vezetni az eszközt, akkor meg az lenne a probléma: jajj bedugják.... A has felöli uh sem lát mindent a prosztatát illetően, ezért a másik vizsgálat.
A "nekem ne mondja senki" típusú dolgokra pedig: legyél először általános orvos, aztán végezd el az urológiát, hátha megtudod miért alakult ez ki.
Felfogásod szerint "sokminden sértheti az intim szférát", például ha hólyagban daganat van, akkor arra is megvan az eltávolítási protokoll, eszközt kell bevezetni.
26
Mondjuk rektális uh-ról szó sem lehet.
"hogy eldöntsd: rád más vizsgálati protokoll vonatkozzon."
Elmentem egy másik orvoshoz magánba, és ott nagy örömmel megcsinálták az UH-t. . . Szóval mégiscsak más vonatkozott rám… Csak tennem kellett érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!