Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Orvosoknak megengednétek h a...

Orvosoknak megengednétek h a hátsótokban "vizsgálódjon"?

Figyelt kérdés
Nekem egyszer volt egy vesekövem és az orvos fel akart nyúlni a fenekembe... én megmondtam, hogy az édes anyja fenekébe turkáljon. Ti mit csinálnátok ilyen helyzetben? Egyébként nagyon nem tetszett neki, de nem érdekel, nekem oda nem nyúl senki!
okt. 3. 22:48
1 2 3 4 5
 31/50 A kérdező kommentje:
Ez nem most történt! vesekővel mentem orvoshoz, és egyébként évekkel ezelőtt!
okt. 5. 20:53
 32/50 anonim ***** válasza:
79%
Így pláne nagyon fontos volt tegnapelőtt kiírni ezt a kérdést... Reméljük, te legalább jól szórakoztál.
okt. 5. 20:57
 33/50 anonim ***** válasza:
55%

Jaa értem, vesekővel, hú, a kövek ártalmatlanítása esetén és történhet hogy bevezetnek valamit...

Nálam is megcsinálták a prosztata hasi uh vizsgálatot, mégis szükség volt a tapintásos vizsgálatra is, szóval nem kell felülbírálni az orvos szaktudását, nagyon sok évig tanulta.

okt. 5. 21:01
 34/50 anonim ***** válasza:
56%

MR - tisztában vagy vele, milyen költséges és milyen hosszú várólista van rá? Pont mivel nem rutinvizsgálat.

Ahhoz képes a tapintásos vizsgálat maximum félperc! (volt benne részem), te meg "férfiként" ezen vergődsz?

okt. 6. 11:17
 35/50 anonim ***** válasza:
58%
Vicces a kérdező a másik profiljáról próbálja bevédeni saját magát... jézusom, de szánalmas az ilyen.
okt. 6. 11:19
 36/50 anonim ***** válasza:
33%

34

Igen, ezen problémázik - jogosan. Tegyék lehetővé az MR-t, ha hasznos, a férfiak megalázása helyett. Egy felnőtt férfi ilyesmiben egyszerűen nem vesz részt.

okt. 6. 11:21
 37/50 anonim ***** válasza:
36: Akkor lesz majd rá 25 éves várólista. Addig meg lesz, ami lesz.
okt. 6. 11:25
 38/50 anonim ***** válasza:

37

30+ év TB fizetés után ez igazán nem a beteg dolga kellene, hogy legyen!

okt. 6. 11:29
 39/50 anonim ***** válasza:
30%

Kérdező utólagos provokatív céllal írta ki a kérdést - mint kiderült.

Szerintem is másik profilról védi önmagát.

Pár másodpercre benyúlnak és diagnosztizálnak.

Milyen alapon jelented ki hogy "Egy felnőtt férfi ilyesmiben egyszerűen nem vesz részt."?

Segíteni akarnak, pár másodpercig tartó vizsgálatról van szó.

A nők mit szóljanak???

okt. 6. 14:02
 40/50 anonim ***** válasza:
19%

39

17,24,28,36 és 38 vagyok, a kérdezőhöz semmi közöm. Azt nem tudod elképzelni, hogy valaki pont úgy érzi, gondolja, mint a kérdező? Elárulom, nagyon sokan éreznek így.

"Pár másodpercre benyúlnak és diagnosztizálnak." - Pontosan ezt nem akarom.

"Milyen alapon jelented ki hogy "Egy felnőtt férfi ilyesmiben egyszerűen nem vesz részt."?" - Az önbecsüslésem alapján.

"Segíteni akarnak, pár másodpercig tartó vizsgálatról van szó." - Találjanak ki más, kevésbé megalázó vizsgálatot.

"A nők mit szóljanak???" - Az ő dolguk, ha nő lennék, nőgyógyászhoz sem járnék, ilyen egyszerű. A párom sem jár, és semmi hátránya nem származott belőle.

okt. 6. 15:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!