Orvosoknak megengednétek h a hátsótokban "vizsgálódjon"?

Jaa értem, vesekővel, hú, a kövek ártalmatlanítása esetén és történhet hogy bevezetnek valamit...
Nálam is megcsinálták a prosztata hasi uh vizsgálatot, mégis szükség volt a tapintásos vizsgálatra is, szóval nem kell felülbírálni az orvos szaktudását, nagyon sok évig tanulta.

MR - tisztában vagy vele, milyen költséges és milyen hosszú várólista van rá? Pont mivel nem rutinvizsgálat.
Ahhoz képes a tapintásos vizsgálat maximum félperc! (volt benne részem), te meg "férfiként" ezen vergődsz?

34
Igen, ezen problémázik - jogosan. Tegyék lehetővé az MR-t, ha hasznos, a férfiak megalázása helyett. Egy felnőtt férfi ilyesmiben egyszerűen nem vesz részt.

37
30+ év TB fizetés után ez igazán nem a beteg dolga kellene, hogy legyen!

Kérdező utólagos provokatív céllal írta ki a kérdést - mint kiderült.
Szerintem is másik profilról védi önmagát.
Pár másodpercre benyúlnak és diagnosztizálnak.
Milyen alapon jelented ki hogy "Egy felnőtt férfi ilyesmiben egyszerűen nem vesz részt."?
Segíteni akarnak, pár másodpercig tartó vizsgálatról van szó.
A nők mit szóljanak???

39
17,24,28,36 és 38 vagyok, a kérdezőhöz semmi közöm. Azt nem tudod elképzelni, hogy valaki pont úgy érzi, gondolja, mint a kérdező? Elárulom, nagyon sokan éreznek így.
"Pár másodpercre benyúlnak és diagnosztizálnak." - Pontosan ezt nem akarom.
"Milyen alapon jelented ki hogy "Egy felnőtt férfi ilyesmiben egyszerűen nem vesz részt."?" - Az önbecsüslésem alapján.
"Segíteni akarnak, pár másodpercig tartó vizsgálatról van szó." - Találjanak ki más, kevésbé megalázó vizsgálatot.
"A nők mit szóljanak???" - Az ő dolguk, ha nő lennék, nőgyógyászhoz sem járnék, ilyen egyszerű. A párom sem jár, és semmi hátránya nem származott belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!