Érdemes edzeni ha ilyen vékony vagyok?
186cm vagyok 20 éves 60 kg nem hizok sehogyan sem es az edzesen gindolkodtam hatha dob rajtam valamit, de most azon gondolkoztam ma hogy szerintem felesleges lenne elkezdeni mert nem változna semmit sem, hiszen apukam is nagyon magas, tolem nagyobb es o is vekony es ő már 8 éve erdőn dolgozik nagyon nagy fakat pakol meg stb.. minden nap es o ugyanolyan vekony ugyanugy
Es igy en akarmennyit eszek semmit sem hizok kiskorom ota ilyen vekony vagyok kindig az voltam
Valami tipp? Ja es edzoterembe nem jarok mert nincs penzunk befizetni, meg itt a kozelben nincs is sehol sem edzoterem se semki ilyen
Egyél többet. Ez lesz a megoldás.
Erőedzést meg otthon is tudsz végezni. Tele a net videókkal amihez felszereles se kell.
Ha nem eszel többet akkor viszont izom se fog feljonni
Ha nem is az izomnővelés miatt, de az egészséged érdekében amúgy sem árt valamit sportolni.
Valóban találsz az interneten rengeteg saját testsúlyos edzést, illetve vannak Street workout parkok is, ahol szintén nem kell fizetni.
" az edzesen gindolkodtam hatha dob rajtam valamit, de most azon gondolkoztam ma hogy szerintem felesleges lenne elkezdeni mert nem változna semmit se "
Ilyen ez amikor csak a kifogást keresi valaki.
Lehet, hogy neked is extra gyors az emésztésed. Én is világ életemben vékony voltam, cserébe még alacsony is.
De elkezdtem edzeni. Olyan sportot kerestem, amiben örömöm van, és nem egyedül kell csinálnom. Szeretem a társaságot, és úgy nehezebben is hagyom abba.
10 éve kezdtem, és rendkívül sokat ad. Barátságot, sikerélményt, és mellette rugalmas izomzatot, ami kitartó, terhelhető.
Hidd el, megéri elkezdeni, sokat segít a sport mindenben. Mellékhatásként pedig biztosan erősebb leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!