Hogyan tudom csökkenteni a tesztoszteron szintem? 29 éves fiú vagyok. Szeretném megpróbálni természetes módon, de ha nincs más mód akkor tuti hogy Kasztráltatom magam.
Zavar a tesztoszteron, zavar hogy áll alul, zavar hogy hullik tőle a hajam, zavar hogy ronda a bőröm tőle, zavar hogy elcsúfúl az arcom, zavar az egész dolog mióta beléptem a kamaszkorba, azóta egy őrület és undorodom magamtól.
Ha nincs más módja, vagy nincs bármilyen módja hogy csökkentsem, akkor nyilvánvalóan kasztráltatni fogom magamat, már tudom is hogy hol, azt is tudom hogyan.
Nem vagyok transzexuális, de elégedett sem vagyok a nemiségemmel, a kettő között vagyok, genderfluid.
Neked aztán tényleg lövésed sincs a dolgokról. Mi az, hogy könnyebb hormonokhoz hozzájutni? Tudod egyáltalán, hogy ennek mi a folyamata? Nem rázhat le az orvos? Dehogynem, felír majd neked tesztoszteront, mivel férfi a biológiai nemed, aztán mehetsz isten hírével. A mirigyállományt már eltávolítottad? Hogyan? Fogtál egy szikét és szépen körbekanyarítottad?
Én transz vagyok, úgyhogy van némi rálátásom a dolgokra. És azt is tudom, hogy ekkora büdös nagy kamuval, mint amit itt összehordtál, ritkán találkozik az ember. De ha mégis igaz lenne, akkor neked nem műtétre van szükséged, hanem egy jó pszichológusra, mert nagyon össze vagy zavarodva és a felelősségtudatod meg egy nagy nulla, hogy csak úgy belevágnál bármibe különösebb utánajárás nélkül.
"Mi az, hogy könnyebb hormonokhoz hozzájutni? "
Mivel nincs mi termelje, így az orvos fel fogja írni. Egyébként ha nem írja, akkor is hozzá lehet jutni! Viszont itthon olcsóbb.
" A mirigyállományt már eltávolítottad? Hogyan? Fogtál egy szikét és szépen körbekanyarítottad?"
Nem, bementem egy kórházba és ott General anesthesia használata mellett elvégezték rajtam ezt a műtétet, amiért fizettem is egy csomó eurót!
"a felelősségtudatod meg egy nagy nulla"
Miért is az? Orvossal csináltattam!
Megjegyzem, hogy sajnállak téged, hogy nem látsz tovább tyúkszaros kis országod határainál! Nemcsak Magyarország létezik és mint olyan magyar, aki nem itt éli az életét életvitelszerűen, én nem ütközöm falakba mint te! Húzd ki a fejedet legyél szíves a sárból, a magyar szabályok csak Magyarországon érvényesek, máshol más szabályzás van, és mint európai állampolgár, NEKED IS jogod van máshol orvoshoz menni! Persze azért egy magasabb szintű kommunikációra alkalmas angol/német/svéd nyelvtudás nem árt ha van hozzá!
A többi sértést visszautasítom és kikérem magamnak! Gondolkodjál már hogy ki a franccal beszélsz te! Így maximum a kutyáddal beszéljél, de szerintem azzal sem! szép estét!
Igen, fel fogja írni, méghozzá a tesztoszteront, mást nem, mivel papíron férfi vagy. Nagyon kevés orvos van, aki hajlandó crosshormon terápiához gyógyszert felírni és mindegyik kéri az F6400 diagnózist. És úgy nem lesz olcsóbb, mint ha DIY csinálnád, mivel a TB így nem támogatja. Csak teljes áron válthatod ki, ami többszöröse a DIY cuccokénak. Ez a magyar helyzet és nem azért írom ezt, mert nem látok túl a „tyúkszaros kis országom” határainál, hanem mert ezzel vagyok tisztában. Ha külföldön fizeted az ottani TB-t és ott nem kérnek semmiféle diagnózist, akkor nem értem, hogy miért nem az ottani orvosod kérdezed. Miért a Gyakorin informálódsz olyanoktól, akik nem ott élnek és fogalmuk sincs az ottani helyzetről és miért nem mondjuk Redditen, vagy valamilyen hasonló helyi oldalon, ha már olyan nagyra vagy a nyelvtudásoddal. Amúgy képzeld, nyelvtudásom nekem is van és veled ellentétben elég eszem is, hogy a megfelelő subredditekben tájékozódjak, vagy hogy használjam a Google-t. Kb. fél perc megtalálni olyan oldalakat, mint a Transfemscience, ahol rohadtul sok infó össze van gyűjtve enby HRT témában is. De nem, neked egyszerűbb a Gyakorin kérdezgetni, hülyeségeket írogatni és ha valaki kijavít, akkor vagdalkozni.
Értem, szóval kiadtál egy halom pénzt és most van két szép vágás a mellkasodon, ahelyett, hogy utánajártál volna, mert léteznek erre is gyógyszerek, az ún. SERM-ök pl. a raloxifen.
De tudod, mit? Megszánlak. Leírom neked, hogy a ciproteron-acetátot keresed, ami Androcur néven kerül forgalomba. Ha találsz orvost, aki felírja, akkor szedheted bátran, aztán majd jöhetsz ide újabb kérdést feltenni, hogy mitől van az egekben a prolaktinod. Csak nehogy prolaktinóma legyen a vége, vagy csontritkulás a túl alacsony nemihormon-szintjeid miatt.
"Ha külföldön fizeted az ottani TB-t és ott nem kérnek semmiféle diagnózist, akkor nem értem, hogy miért nem az ottani orvosod kérdezed. "
Én nem mondtam, hogy semmiféle diagnózist nem kérnek a kasztrációra, én csak azt mondtam, hogy erre a műtétre, a mellkas műtétre, nem kértek semmiféle diagnózist! Sima plasztikai műtét volt.
Egyébként tudom, hogy kell papír pszichiátertől, ezt konkrétan a Svéd klinika oldalán olvastam, viszont egyébként ezt a papírt megszerezni nem egy nagy dolog, ugyanis Magyarországgal ellentétben, kint sokkal normálisabban állnak ehhez az egészhez! Ott egyébként a klinika oldalán is írva van Non-binary személyiség is, szerintem egy magyar pszichiáter erről az életében nem hallott még, a klinikán pedig ilyenekkel is foglalkoznak, megjegyzem én inkább ilyennek tartom magam... Hallottam olyanról, hogy itt"hon" egyszerűen még arra sem hajlandóak, hogy átírják a nevét az illetőnek, hiába vannak meg a papírjai!!!
Egyébként Morocco-ban vagy Turkey ben simán elvégzik mindenféle papír nélkül is, habár Moroccotól némileg félnek, turkey-ben már voltam, mivel ott csináltattam a hajbeültetéseimet. Olcsó és nagyon jó minőséget kapsz a többi országhoz képest!
"most van két szép vágás a mellkasodon, ahelyett, hogy utánajártál volna"
Nem tudom, te most trollkodsz? A mellbimbót vágják körbe, és úgy veszik ki. Nekem eleve volt egy kisebb megnagyobbodás, igaz ez egy nagyon nagyon enyhe eset volt nálam, csak akkor látszott igazán hogyha kihúztam magamat, akkor lehetett kicsit látni, a mellbimbómat körbevágták, én külön kértem hogy vegyék ki a teljes mirigyállomány és az orvos megtette nekem! Szerencsére a mellbimbóim túlélték a beavatkozást!
"De tudod, mit? Megszánlak."
Kérlek ne szánjál meg! Természetes megoldásokat kerestem, hogyha van olyan azt mondjátok el, ne gyógyszert ajánlj, gyógyszert nem fogok beszedni hacsak nem konzultáltam előtte egy szakorvossal! Akkor is konzultálni fogok szakorvossal, ha esetleg nekem kell beszerezni a gyógyszert! Nyilván nem vagyok hülye!
Lehet az lesz a legjobb ha elmegyek pszichiáterhez kint és kérek egy papírt arról, hogy transgender vagyok és szeretnék műtétet végeztetni. Utána bármelyik klinikán eltávolítják a heréket. Viszont ezt nem kifejezetten szerettem volna, mert megmondom őszintén, félek ezektől a műtétektől, a mellkas műtétnél is rettegtem az altatástól! Szerintem simán megadják, azt tudom, hogy teljesen más a hozzáállás, én borzalmakat hallottam a magyar egészségügyi rendszerről, főleg ha valaki ezt igazából úgy akarja megcsináltatni, illetve úgy akarja megszerezni a diagnózist, hogy az államiba megy és nem magánhoz, akkor hát az magára vessen mert ott nem fog kapni! Amúgy a magánról se hallottam túl sok jót! Marhára nem naprakészek és sok hülyeség jön ki belőlük állítólag!
Jó, nem mondtad, hogy keyhole módszerrel csinálták, úgyhogy feltételeztem, hogy double incision volt, mivel ez az általános. Azt sem írtad, hogy volt egy enyhébb ginekomasztiád (amit nyilvánvalóan nem old meg semmilyen szer). Ez esetben elnézést kérek (a stílusomért külön is).
Természetes módszer, attól tartok, hogy nincs. Mondják, hogy az étrend segít, de csodákat azért ne várj. Vagy elkezdhetsz egy ösztradiol monoterápiát, ami lenyomja a tesztódat, de ez esetben el kell fogadnod, hogy az egyébként szintetikus módon előállított ösztradiol bioidentikus, tehát nem rosszabb, mint a természetes (mivel pontosan ugyanaz).
Nagyon enyhe volt a Gynecomastia, igazából ha nem ilyen lennék, akkor biztos, hogy ha ráedzettem volna, teljesen láthatatlanná vált volna, ugyanis így sem volt szembetűnő! De mivel az edzés, izomnövelés, tesztoszteron növekedéssel jár, így az utolsó dolog amit akarok!
Egyébként a heg nagyon szép, a műtét után se látszott szinte semmi! Úgy képzeld el! Nem tudom, hogy Magyarországon megtudták volna így csinálni.
Én azt olvastam, hogy az olyan gyógyszeres terápiák, amik elnyomják a tesztoszteron termelést, általában rendkívül negatív kihatással vannak valamelyik másik szerverre! Vagy a szívre vagy a májra, nem tudom, de elég ijesztő! Ezért is kérdeztem hogy esetleg van-e természetes módja a tesztoszteron szint csökkentésének! Mert ha tényleg nincs, akkor csak a radikális megoldás marad, viszont én maximum lokális fájdalomcsillapítás mellett szeretném hogy elvégezzék. Elég szarul voltam az altatás után! Napokig kihagytam agyilag!
Keyhole módszerrel csinálják Magyarországon is. Ismerek olyan transz pasit, aki elégedett az eredménnyel.
Az Androcur tönkrevágja a májad, az tény. Az ösztradiol, ha transzdermálisan vagy injekcióban viszed be, akkor értelemszerűen nem. És le fogja nyomni a tesztód, ezzel együtt a libidód is, nem lesznek kellemetlen mellékhatások, viszont feminizálódni is fogsz (de azt hormonhiányos állapotban is valamennyire).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!