Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Más is kimerültnek, gyengének...

Más is kimerültnek, gyengének érzi magát maszturbáció után? Mi lehet ennek az oka?

Figyelt kérdés

Kb 30 éves koromig minden rendben volt.

Utána észre vettem, hogy sokkal sérülékenyebb vagyok. Egy időben állandóan sport sérüléseim voltak. Éreztem, hogy a csonjaim izmaim már nem olyanok mint voltak.

Különösen maszturbáció, sperma veszteség után vettem észre, hogy utána fájnak a csinjaim és kb mintha üvegből lennének.

Mintha az összes kálcium és D vitamin kimenne a szervezetemből.

Mi lehet ennek az oka?

Sokan mondják, hogy maszturbáció nem okozhat ilyet, de én még is azután vettem észre, hogy sokkal gyengébb vagyok, hogy fájnak a csontjaim, hogy érzem, hogy sokkal sérülékenyebb vagyok.

Ez mitől lehet?

#fájdalom #sérülékenység #Izom, csont gyengeség
jan. 20. 11:15
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
a bacio egy ideiglenes felfokozott jo hangulatot okoz, nem torodsz a fajdalmakkal ahogy mondjuk egy nyugtatoval sem, lehet stresszes vagy mert 30 feletti vagy.
jan. 20. 11:22
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem vagyok stresszes. Nyugis a munkahelyem. 10 éve az voltam, azóta nyugis munkám van
jan. 20. 11:30
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

A stressz nem feltétlenül akkor hoz elő tüneteket amikor éppen stresszes időszakban vagy, hanem sokszor akkor amikor már nem.

Egyébként szerintem felejtsd el ezt a sperma veszteség d vitamin és kalcium veszteséget okoz badarságot, és mondjuk gondolkozz logikusan. Vered a farkad, ami egy felfokozott keringést jelent a szívnek. Mivel élvezed a farokverést, ezért nem érzed/nem figyeled közben hogy terheli a szíved, de utána már igen. Elsősorban erre gondolnék,és csináltatnék egy nagy labort. Szednék c vitamint és magnéziumot.

jan. 20. 13:17
 4/6 A kérdező kommentje:

Szedem mind a kettőt.

Igen a szívre is gondoltam, de utána kifejezetten fájnak a csontjaim és az izületeim.

jan. 20. 13:37
 5/6 anonim ***** válasza:
73%
Maszturbáció után teljesen normális, hogy fáradtabb vagy. A csontokkal, sportsérülések gyakoriságvál kapcsolatban érdemes felkeresned a háziorvosod.
jan. 21. 18:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Még idős korban sem.
jan. 21. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!