Hogyan tudom csökkenteni a tesztoszteron szintem? 29 éves fiú vagyok. Szeretném megpróbálni természetes módon, de ha nincs más mód akkor tuti hogy Kasztráltatom magam.
Zavar a tesztoszteron, zavar hogy áll alul, zavar hogy hullik tőle a hajam, zavar hogy ronda a bőröm tőle, zavar hogy elcsúfúl az arcom, zavar az egész dolog mióta beléptem a kamaszkorba, azóta egy őrület és undorodom magamtól.
Ha nincs más módja, vagy nincs bármilyen módja hogy csökkentsem, akkor nyilvánvalóan kasztráltatni fogom magamat, már tudom is hogy hol, azt is tudom hogyan.
Nem vagyok transzexuális, de elégedett sem vagyok a nemiségemmel, a kettő között vagyok, genderfluid.
"viszont feminizálódni is fogsz (de azt hormonhiányos állapotban is valamennyire)."
Az nem baj, 18-20 évesen elég feminin voltam, többször volt, hogy lánynak is néztek, akkor jól éreztem magam, de utána kezdődött, olyan 22-23 évesen hogy kezdtem csúfolni és hullani kezdett a hajam !
Jelenleg ott tartok, hogy tükörbe is okádok nézni! Lehet, hogy az lesz a legjobb, ha kint megyek dokihoz, és akkor ott kezdek valamit magammal, ha itthon ennyire bonyolult, akkor én nem akarok éveket szórakozni, hogy valami magyar agyturkász jóváhagyása után elkezdhessek csinálni magammal valamit, nekem is csak egy életem van és egyszer vagyok fiatal! Meg mellesleg azt se tudják mi az hogy Non-binary, én pedig nemet nem akarok váltani...
Mi a véleményed, mennyit fordíthat még vissza egy ilyen terápia? Mert gondolkodom azon is hogy egyáltalán van-e értelme, mert jelenleg eléggé szar a helyzet :-(
De az biztos, hogy így nem maradhatok mert ez így nagyon rossz.
Nem tudom, hogy hol van az a kint, de úgy tudom, hogy több nyugat-európai országban többéves várólisták vannak és ez az egyetlen út, nem lehet magánban elintézni. Ezért is DIY-oznak sokan. Itt legalább magánban megoldható, mégha fizetős is. Igen, a szakvéleményhez néha kicsit szépíteni kell a dolgokat, hogy beleférj a doki/pszichológus világképébe. Van, aki megadja a nem-binárisoknak és van, aki nem. Amúgy a gatekeeping szerintem is egy nagy baromság.
Értelme mindenképpen van. A hajhullást megállítja, de vissza csak minimális mértékben fordítja. A hajbeültetés egy megoldás, de mondtad, hogy már voltál. Használj minoxidilt, ennél jobbat nem tudok mondani. A libidód le fog csökkenni. Az arcod nőiesebb lesz és a bőröd is puhább lesz. Mi érdekel még?
Nem vagyok kíváncsi másra, köszönöm szépen!
Szerintem egyébként ezzel a gatekeepingel nagyon sokakat már kinyírtak, öngyilkosságba hajtottak. minoxidil-t nem tudok használni, mert ez alapjáraton egy vérnyomáscsökkentő gyógyszer volt, nekem pedig alapból alacsony a pulzusom és a vérnyomásom, amikor használtam, csak a bőrömön keresztül felszívódva okozott rendkívül alacsony pulzust, ilyen 50 körül, és 80-as vérnyomást! Na most nekem alapból olyan 100 / 60 !
Attól félek, ha tovább ritkul a hajam, akkor már nem tudnak majd honnan kivenni, mert a donor területeim, már eléggé fogyóban vannak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!