Van olyan, akinek merevedési erekciós zavara valószínűleg a túl kevés szex miatt van?

Nekem nincs ilyen problémàm 42 évesen.
Napi kettő rendszeres és áll mint a beton és nem unalmas

Napi kettő micsoda?
Aktus egy másik emberrel,vagy maszti egyedül?
Mert ha napi kétszer kivered,és mellette nincs gondod a szexel,mindezt úgy hogy középkorú vagy,az elképesztően ritka.De te sem úszod meg,50 év körül majd választanod kell:szex-ha lesz kivel,vagy maszti,mert a kettő együtt nem megy...

Van feleségem is és elárulom,hogy néha napi három is volt nagyon ritkán 4.
Ő heti egyszer akar de amikor napi szinten voltunk együtt én akkor is csináltam,tudja nem titkolom nem zavarja.
Most egy két nap szünet lesz mert be van gyulladva.
Nem iszom ,nem cigizek.
Amikor a feleségemmel együtt vagyunk ő neki 2 èlvezèse van és a végén oràllal intéz el az esetek nagy részében vagy a masodikjànàl én is elmegyek.
Direkt kér,hogy előtte való nap ne csináljam 😁

hát pedig nekem jobban áll a f.szom rendszeres szexuális élet mellett (beleértve a masztit is)
szexuális ingerek híján valahogy lekapcsolja a vágyat a szervezetem, beáll egy döglött nyugdíjas állapotba (és érdekes módon utána általában nem az "ínség" utáni első alkalom a legjobb)
de ez nem szigorúan vett merevedési zavar
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!