Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Canesten krém megoldás lehetne...

Canesten krém megoldás lehetne a problémámra?

Figyelt kérdés

Több mint egy hete szájjal kielégített egy lány, pár napra rá néha kicsit elkezdett égni és viszketni a fitymám illetve a makkom. A makkom néhol be is van pirosodva.

Elmennék orvoshoz, de előtte megpróbálnám ezt a krémet, hátha elmúlna.

Egyébként fájdalmat nem érzékelek, folyni sem folyik semmi.

jan. 21. 12:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Patikust kérdezd, jó lenne egy bogyó is!
jan. 21. 12:41
 2/12 anonim ***** válasza:

Sztem inkább menj el orvoshoz vele, mert lehet, hogy úgy fog tűnni a krém hatot, de a valódi problémát nem oldotta meg.

Azt kevesen tudják, hogy a nemi betegségeket orálisan is el lehet kapni.

[link]

jan. 21. 13:06
 3/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, felkeresek egy orvost!
jan. 21. 13:08
 4/12 anonim ***** válasza:
Felesleges, ez nem gomba lesz, bro.
jan. 21. 13:22
 5/12 anonim ***** válasza:

Azért nem érdemes otthon csak úgy kezelgetni, mert sokszor rosszabb lesz, mint volt, mivel nem az a baj, amire gondolsz. A gomba ellenes krémek ráadásul szárító hatásúak is.

A leírás alapján akár lehet bakteriális fertőzés is, szóval mindenképp orvosnak mutasd meg.

jan. 21. 13:37
 6/12 A kérdező kommentje:
Bízom benne, hogy nem lesz nagy gond, foglaltam időpontot vizsgálatra.
jan. 21. 15:06
 7/12 anonim ***** válasza:
Mielőbbi gyógyulást! Majd írd meg, hogy mit mond az orvos
jan. 21. 18:30
 8/12 anonim ***** válasza:
Voltál már ilyen vizsgálaton? Tudod, hogy csinálják?
jan. 21. 20:04
 9/12 A kérdező kommentje:

#7- Köszönöm!

Hétfőre van időpontom, megírom, hogy mi a helyzet!

Anno még kölyökkoromban voltam egy ilyen magánrendelésen, kb 12 éve, duzzadt volt a húgycsövem (ami azóta is olyan, csak kisebb mértékben) alapjáraton is fájt, illetve vizelésnél csípett… szerintem elég komolyan felfáztam, télen motoroztam…Írtak rá gyógyszert, lejebb ment a duzzanat, végül teljesen elmúlt a fájdalom. Bemész egy helységbe, megkérdezik mi a panasz, megnézik ha engeded, én akkor marhára szégyenlős voltam, csak elmeséltem hogyan néz ki mi a panaszom, írt fel gyógyszert.

Egyébként megnézi a péniszt, heréket megvizsgálja meg talán prosztatavizsgálat is ha indokolt, ír fel gyógyszereket. 5 perc az egész és csengetsz vagy 35 ezret.

jan. 22. 00:05
 10/12 anonim ***** válasza:

A lányt nem kérdezted mit hordoz?

Vagy azóta nem beszéltek?

jan. 22. 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!