Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » SEGITSÉÉÉÉG (többi lent) (? )

SEGITSÉÉÉÉG (többi lent) (? )

Figyelt kérdés

itt láttam a gyakorikérdéseken hogy fürdésnél megkell mosni a makkot de én sohanem mostam meg, mert nekem nem szóltak a szüleim hogy kéne...

és valaki megmondaná v küldene egy képet arrol hogy, hogy néz ki a szűlület mert én nem tudom megálapitani hogy szűkületem van-e

alig tudom hátrahúzni és nagyon fáj,

meg mostam tegnap először fürdésnél a makkot és rohadtul fájt utána :S

2010. aug. 8. 23:01
1 2 3 4 5 6
 51/58 A kérdező kommentje:
apámmal meg nem beszélek azok után amit csinált anyukámmal
2010. aug. 9. 16:52
 52/58 A kérdező kommentje:
EE megkaptad e-mailban a válaszomat?
2010. aug. 9. 17:09
 53/58 anonim ***** válasza:
18%

Még nem sajnos...

Ha írtál >>privit... küldd el még1x, okés!?

A >>privit általában meg szokom kapni...

EE

2010. aug. 9. 17:20
 54/58 A kérdező kommentje:
lehet hogy csak később kapod meg akkor a levelet:(
2010. aug. 9. 17:27
 55/58 anonim ***** válasza:
94%

Nem akarok okosabb lenni senkinél, de nálad valamit nagyon elrontottak.

Normális esetben kicsi kora óta a gyerekeket arra tanítják, hogy a kukacukat, hogyan tartsák tisztán.

Ez nálad elmaradt, és túl sok idő telt el, hogy magadtól rágyere, hogy az ott lent nem úgy van, ahogy te az évek során megszoktad.

Nagyon fontos a pénisz tisztán tartása.

nagyon okos tanácsokat kapsz EE-től, de itt írta valaki, hogy vigyázz a berepedésektől.

A hegesedés valóban csak fokozza a szűkületet.

Arra feltétlen figyelj, ha sikerül hátra húznod a bőrt, ne legyen erekciód, mert akkor ott valami szakad.

A bőrnek van egy olyan jó tulajdonsága, hogy nyúlik.

Ha elég sokszor és ha már felmegy a bőr és napi szinten többször, vizelésnél MINDIG hátra húzod, akkor elég rövid időn belül javulást érsz el.

Persze lehet, hogy nem úszod meg a dokit, de előbb próbáld magadnak és aztán legyen a doki.

Édesanyádnak meg ne félj szólni, biztos nem fog érte haragudni, ha segítséget kérsz tőle.

Ha mégis, akkor elég baj. Az már inkább legyen az Ő szégyene, mint sem a tiéd.

Hogy kellemetlen szaga van illetve büdös a péniszed, természetes, hisz évekig nem ápoltad.

Az is el fog múlni, ha rendesen karbantartod.

2010. aug. 9. 19:56
 56/58 anonim ***** válasza:
94%

Szia kérdező!

Az előző hozzászólásokat olvasva tényleg össze zavarhattak, de én is azt tanácsolom, hogy hallgass EE-re,ő valószínűleg nagyon konyít ehhez! De azért engedd meg, hogy leírjam a saját "történetemet"...

Nekem a szüleim kiskorom óta (mind2) mindig ott volt a kádnál, és mondták, hogy húzzam hátra a fitymám, és öblítsem le vízzel... ez mindig meg is csináltam, amíg nem jött az OVI, akkor már sosem mondták és nekem sose jutott eszembe, szóval kb. 6 éves koromtól fogva nem tisztogattam...

Suliban, többször hallottam róla, hogy fürdésnél,ugye a fitymát hátra kell húzni, és langyos vízzel megmosni... bla bla... Sose értettem minek...

Régen sohasem húztam hátra a fitymám teljesen... Fürdéskor is, csak kicsit hátrahúztam, egy kis víz,és ennyi, vagyis szinte semmi...

De fél éve, így egy este hirtelen ledöbbentem, és elgondolkoztam, elmentem tusolni, és 2 óráig folyattam a vizet, mivel elintéztem amit már régóta kellett volna, én sem mertem hátrahúzni a fitymámat, mert egy idő után kicsit fájt, és azt hittem szűkület... De vettem egy kis erőt magamon, és minden este fürdésnél, ameddig bírtam hátrahúztam, néha kicsit fájt, de nem érdekelt, és jóóó bő vízzel és egy szivaccsal megmostam, először nekem is fájt a makknál, de 2 hét után minden gondom megoldódott, mivel minden nap hátrahúztam nyúlt a bőr, és már egyáltalán nem fáj, amikor tövig van... Mivel naponta volt hogy többször is megmostam egyre kevesebb Szmegma volt a makkomnál, és mivel mostanában naponta csinálom véleményem szerint egészséges a péniszem...

Amúgy hozzáteszem, először én is megijedtem, mikor elgondolkoztam ezen, de nem szóltam szüleimnek, mindent egyedül csináltam... és dokinál se voltam...

Szóval neked is ezt ajánlom, minden nap próbálgasd hátrább húzni a fitymát, egy idő után jóval kevésbé fog fájni... amúgy hozzáteszem, az első 2-3 "mosakodás" nekem is megviselte a fütyköst, néha fájt meg minden, de megérte...

Tehát, te valamivel jobb helyzetben vagy, hogy 12 évesen ezt a "gondot" orvosolod, és nem 14...

Sok sikert, ne ess pánikba, nyugi...

2010. aug. 9. 20:29
 57/58 anonim ***** válasza:
Szia ne legyél szégyenlős anya előtt szeretet téged és biztos nem lesz ciki de ténleg megkellene mutatnod enki utána meg orvosnak a sukidban orvosi vizsgálaton nem szokták nézni a afütyidet észre kellett volna hogy vegyéknem értem az nem a tiéd kisfiam azt nem kell mosni
2010. nov. 8. 19:52
 58/58 anonim ***** válasza:
Lehet tudni mi lett azóta?
2021. nov. 9. 21:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!