Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » SEGITSÉÉÉÉG (többi lent) (? )

SEGITSÉÉÉÉG (többi lent) (? )

Figyelt kérdés

itt láttam a gyakorikérdéseken hogy fürdésnél megkell mosni a makkot de én sohanem mostam meg, mert nekem nem szóltak a szüleim hogy kéne...

és valaki megmondaná v küldene egy képet arrol hogy, hogy néz ki a szűlület mert én nem tudom megálapitani hogy szűkületem van-e

alig tudom hátrahúzni és nagyon fáj,

meg mostam tegnap először fürdésnél a makkot és rohadtul fájt utána :S

2010. aug. 8. 23:01
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:

szerencsére nekem sosem volt ilyen problémám!

én mindig mostam, meg húztam hátra!

tudom hogy nehéz de akkor is elkell mondanod

de mért félsz elmondani?

2010. aug. 9. 15:06
 32/58 anonim ***** válasza:
de anyád mért nem foglalkozott vele?
2010. aug. 9. 15:14
 33/58 A kérdező kommentje:
egyszerüen félek ő nő, valahogy félek hogy mit gondolna
2010. aug. 9. 15:16
 34/58 A kérdező kommentje:

1:24

Nekem kb olyan mint az első

2010. aug. 9. 15:30
 35/58 anonim ***** válasza:
küldjél egy képet a tiédről!!
2010. aug. 9. 15:32
 36/58 A kérdező kommentje:
és mit csináljak a szmegmával?
2010. aug. 9. 15:52
 37/58 anonim válasza:

Szia!

A kép szerint ez ténleg szmegmás::S

Teljesen felkéne a bőrnek jönnie a makkon!

Próbáld meg valahogy kitisztitani és húzogasd hátra fele a bőrt!

Szólj anyudnak akármennyire is félsz !!!

Egy kérdés!

Ha nem takaritottad soha sem, nem büdös??

2010. aug. 9. 16:00
 38/58 A kérdező kommentje:

eddig nem vettem még észre, de most nagyon erős szaga volt:S

sikerült egy kis szmegmát kitakaritanom de még mindig tele van:(((

2010. aug. 9. 16:02
 39/58 anonim válasza:

hát értem!

Szappanozd be és az valamennyire elveszi a szagot

2010. aug. 9. 16:04
 40/58 anonim ***** válasza:

Jaj, istenem.... de nekiment mindenki ennek a srácnak. Pedig ő még fotót is kitett, de nem azért, hogy ez a károgás menjen :(

Igen, smegmás neki és nyilván jó büdös is, nem húzták hátra neki, meg ő se magának, évek óta, nyilván büdös. A lényeg, hogy most már megpróbálta és nyilván minden nap megpróbálja újra mindig kicsit hátrébbhúzni.

Ugye, kérdező?

Fürdés után óvatosan, nehogy berepedezzen, húzd kicsit hátrébb mindig egyre jobban, amennyire tudod, csak finoman, mert ha berepedezik, akkor az ott heges lesz, mert a repedésekből sebek alakulhatnak, az meg ott heggel gyógyul, ami még jobban összeszűkíti. Ezért kell nagyon óvatosan csinálni.

Ha anyud meglátja, nyilván nem sokat fog tudni csinálni ő se, te már ehhez elég nagy vagy, hogy ezt csináld. Ő akkor kell, ha kiderül, hogy merevedéskor nem tudod felhúzni a bőrt, hiába próbáltad hetekig húzgálni, vagy ha sikerült, akkor meg ottmarad hátrahúzva és nem lehet megint visszahúzni, ez elég veszélyes játék, erre figyelj is. Csak szép óvatosan.

Ha nagyon be van szűkülve, akkor azzal sok gond lesz, nem csak annyi, hogy bennemarad a sok szmötyi, kosz, szmegma, akármi.

Ezért szoktak az orvosok BEMETSZÉST ejteni a nagyon makacs szűkületnél, vagy esetleg kicsit lecsippentenek az elejéből, a bojtot, ami elöl lelóg, hogy tudjon mozogni rajta a bőr. A bemetszés, meg ez a lecsippentés nem igazán látszik, meg vannak még mindenféle plasztikák (a neten utána lehet nézni) amik nem rombolnak és nem látszódnak durván.

Amitől én óvnálak, az a gyors beavatkozás, a TELJES KÖRÜLMETÉLÉS, mert nekem azt csinálták és nagyon ronda lett és nem is nagyon tudom használni. Ezért nagyon körültekintő legyél, ha orvoshoz kerülsz, mindeképpen szólj, hogy a lehető legtöbbet hagyjanak meg az előbőrből.

Nincs olyan durva szűkület, hogy tényleg az EGÉSZ előbőrt le kelljen vágni, ez a legfontosabb. Az orvosok néha erről nem jól tájékoztatnak vagy eleve hamis infókat közölnek. Ne a dokinak legyen kényelmes a műtét, hanem neked legyen jó utána az életben... szóval a teljes körülmetélést leszámítva a többi megoldást, ha jó orvos csinálja és nem elég a tágítás, akkor ajánlom.

Vigyázz magadra.

2010. aug. 9. 16:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!