Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Segitséééég. Most mitcsináljak...

Segitséééég. Most mitcsináljak? = (

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok. ugyvolt hogy ma átjön a barátnőm aludni, holnap estig nálunk lesz, közben jön anyum ismerőse, és kertypartyzni fogunk, hülyülni. de van egy kis baj.. nekem megjött a menszeszem.:'/ és nagyon ki vagyok ilyenkor, alig tudok mozogni, élni sincs kedvem. a gyógyszerek sem hatnak nagyon. mit kéne csinálnom?:( semmiképp se szeretném lemondani..köszönöm!
2011. aug. 5. 13:23
 1/10 anonim ***** válasza:
azt amit a többi nő. viseld el
2011. aug. 5. 13:28
 2/10 A kérdező kommentje:
igen elszoktam. de most nem nagyon jó az időzítés.:/
2011. aug. 5. 13:30
 3/10 anonim ***** válasza:
Van erre egy gyógyszer, amit nem sokan ismernek pedig nagyon hatásos, homeopátiás, és olcsó is, elvileg kevesebb folyik tőle, így elviselhetőbb a menstruáció. Calcarea Phosphorica a neve, interneten nézz utána, én 700 Ft-ért vettem a gyógyszertárban, van belőle 5 ch-s, 9 ch-s és 15 ch-s, ne kérdezd mit jelent, én sem tudom, de elvileg az erősséget. Én a 9 ch-sat ajánlom neked, napi 3at kell bevenni, ha nem hat, akkor többet.
2011. aug. 5. 13:31
 4/10 A kérdező kommentje:
köszönöm! utána nézek.:) remélem lesz a patikában ma..:S mert eléggé elviselhetetlen.:(
2011. aug. 5. 13:32
 5/10 anonim ***** válasza:
vegyél be gyógyszert, csinálj olyan tornagyakorlatot amitől enyhül a fájdalom. és amit az első írt: viseld el. másnak is így van. ilyenkor megmondom barátnőmnek hogy pl. nem lesz nagy túra a városba, és akkor is mindig úgy van ha elhaladunk egy pad előtt, oda leülök 5 percre, mert úgy kevésbé fáj.
2011. aug. 5. 13:33
 6/10 A kérdező kommentje:
köszii! :)
2011. aug. 5. 13:38
 7/10 anonim válasza:
énis vagyok sokszor igy.. szerintem ne mond le.. ha nem hat aza bizonyos gyógyszer akkor. mondel a barátnődnek nyugodtan és feküdjetek együtt és beszélgessetek:D kitudja lehet h ez az ötlet még jobban is tetszene neki><
2011. aug. 5. 13:42
 8/10 A kérdező kommentje:
kösziii. lehet... :DD
2011. aug. 5. 13:49
 9/10 anonim ***** válasza:
nekem a No-spa használ görcsökre, probáld ki, lehet van otthon anyudnak is, mert az általános görcsoldó
2011. aug. 5. 19:44
 10/10 A kérdező kommentje:
köszi! túléltem! :DDDD tényleg használt.:')
2011. aug. 6. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!