Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » SEGITSÉÉÉÉG (többi lent) (? )

SEGITSÉÉÉÉG (többi lent) (? )

Figyelt kérdés

itt láttam a gyakorikérdéseken hogy fürdésnél megkell mosni a makkot de én sohanem mostam meg, mert nekem nem szóltak a szüleim hogy kéne...

és valaki megmondaná v küldene egy képet arrol hogy, hogy néz ki a szűlület mert én nem tudom megálapitani hogy szűkületem van-e

alig tudom hátrahúzni és nagyon fáj,

meg mostam tegnap először fürdésnél a makkot és rohadtul fájt utána :S

2010. aug. 8. 23:01
1 2 3 4 5 6
 41/58 A kérdező kommentje:

köszi a választ utolsó!

És azzal mit lehet tenni hogy nem tudok hozzáérni a makkhoz mert annyira fáj?

2010. aug. 9. 16:17
 42/58 anonim válasza:
Én semmi rosszat nem mondtam (Szerintem)
2010. aug. 9. 16:24
 43/58 anonim válasza:
pisilésnél ugye hátrahúzod?
2010. aug. 9. 16:29
 44/58 A kérdező kommentje:
hát nem.
2010. aug. 9. 16:30
 45/58 A kérdező kommentje:
miért pisilésnél is hátra kell??
2010. aug. 9. 16:30
 46/58 anonim ***** válasza:
25%

Hali ismét!

Örülök, hogy egy picit sikerült megnyugodnod. :-)

Most másra ne koncentrálj, csak a megoldásra!

Bizonyos szempontból jó, más szempontból talán nem kellett volna feltölteni képet a fütyiről, mert most mindenki mondott rá sokmindent,... ami esetleg a most elég érzékeny lelkedet összezavar6ja... márpedig most a FIGYELMED nagyon fontos, hogy ne sokhelyre koncentrálódjon, hanem a megoldásra, mert ha most mindenki elkezd mindenfélét mondani, akkor megint összezavarodsz!

Az, hogy feláll a fütyid a legkülönfélébb helyeken, ráadásul mindenféle inger nélkül ez jó jel... igaz, pironkod6sz is miatta... hiszen ebben a korban ez gyakori. ezt hívják ugye spontán (véletlenszerű) merevedésnek, ami azt jelenti, hogy lassan nagyfiú leszel, és képessé válsz arra, hogy a lányokkal -- majd később, ha felnősz, -- közösülhess, amelynek elsődleges célja a későbbi utódnemzés, ill. a szexuális örömszerzés későbbi barátnő(i)dnek, és önmagadnak.

Nem tudom, te írtál választ az általam belinkelt topikba?

(Ha nem, nem baj... :-) )

Figyu, ha anyudnak most még nem mered, ne mutasd meg. Előbb nyugodj meg, kben sosem fogod magad rávenni. Később be kell majd avatni őt is, de csak, miután képes leszel először megkeresni a lelki egyensúlyodat, anélkül hiába tanácsolja mindenki, hogy mondd el neki,... nem fogod, mert ott legbelül a lelkedben háború dúl.

Előbb nyugodj meg, aztán kell majd cselekedni! Okés? :-)

Van(nak) baráto(i)d? Szoktál beszélgetni velük? Nekik nem mersz beszélni ezekről a problémákról?

Na, nem aggódunk, okés? ;-D

Üdv: EE

2010. aug. 9. 16:31
 47/58 A kérdező kommentje:

Igen véletlenül oda nyomtam az entert:SS

kérték hogy tegyek fel képet, anélkül eszembe se jutott volna

2010. aug. 9. 16:35
 48/58 A kérdező kommentje:
egyébként nem nagyon vannak barátaim, csak 1 de vele sem beszélek szinte sosem, csak suliban
2010. aug. 9. 16:36
 49/58 anonim ***** válasza:
19%

Értem.

Hát ez baj, :-( ...mert ezek szerint nincs akire számíts, akivel megoszt6nád gondolataidat is. Igaz?

Márpedig jó lenne beszélgetni erről vkivel, igaz?

EE

2010. aug. 9. 16:49
 50/58 A kérdező kommentje:

hát igen!

van egy testvérem ő 21 éves de ő reggel 7 től este 7 ig dolgozik

neki van egy csaja és utána meg vele van!

szóval vele is alig tudok beszélni..

2010. aug. 9. 16:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!