S. O. S! Segítséééég. Az egyik teknősömnek olyan mintha kijönne valamilyen belső szerve a farkán. KÉPPEL!?
Figyelt kérdés
Sürgőőős segítsetek! Nagyon aggódom. Most jöttem haza és mikor megnéztem így találtam az egyik teknősömet :
Aki ért hozzá vagy tud valamit javasolni kérem hogy sürgősen írjon!
2011. szept. 14. 15:09
1/25 anonim válasza:
Sajna nem értek a tekikhez, de azt tudom javasolni hogy minél hamarabb látogasd meg vele a dokit, elég csúnyának tűnik
2/25 A kérdező kommentje:
ah :((((((((((((((((((((( valaki írjon LÉGYSZI!
2011. szept. 14. 15:14
4/25 anonim válasza:
Szerintem nem kell aggódni. kisfiú, ott a bizonyíték a farkánál ;)
5/25 anonim válasza:
Teljesen mindegy, ha mi megírjuk, mi a baja, akkor sem tudsz vele semmit tenni otthon, így is úgyis el látnia kell dokinak, inkább indulj el vele, ne a gép előtt ülj
6/25 A kérdező kommentje:
13 éves fejjel milyen állatorvoshoz menjek? mibe vigyem?
2011. szept. 14. 15:19
7/25 anonim válasza:
Nyugi, az az ivarszerve!
8/25 anonim válasza:
13 éves fejjel is ugyanahhoz az állatorvoshoz menj, ahová öt év múlva mennél.
9/25 anonim válasza:
13 éves vagy nem szerencsétlen, kérj segítséget szülőktől v akárkitől, hogy vigyenek el titeket. vagy legalább hívj fel egy orvost!
10/25 anonim válasza:
keress rá, hogy teknős pénisz -.- csak nem linkelhetem be ide mert az már kimerítené a közszeméremsértés fogalmát. no para...mór teknőseim vannak 10en éve, tudom mit beszélek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!