SEGITSÉÉÉÉG (többi lent) (? )
itt láttam a gyakorikérdéseken hogy fürdésnél megkell mosni a makkot de én sohanem mostam meg, mert nekem nem szóltak a szüleim hogy kéne...
és valaki megmondaná v küldene egy képet arrol hogy, hogy néz ki a szűlület mert én nem tudom megálapitani hogy szűkületem van-e
alig tudom hátrahúzni és nagyon fáj,
meg mostam tegnap először fürdésnél a makkot és rohadtul fájt utána :S
szüleim elváltak, anyámmal lakok!
a multkor mondtam neki ezt a fitymaszűköletes dolgot, de ő aztmondta húzták hátra. na persze, 1 re sem emlékszek
Hali!
Itt aztán mindenki mond mindenfélét... nem csoda, ha összezavarodsz... Előszöris...
NYUGODJ MEG, Pajtás! :-)
NEM ROSSZ A TE HELYZETED!!! :-)
Amiről te írsz, hogy nem jön hátra, az annak is betudható akár, hogy ...
_ Mivel a szüleid ugye elváltak, így apud nem tudott veled kellőképpen foglalkozni, anyud meg ugye nem férfi, nem gondolná, hogy ez mennyire fontos egy dolog lenne, (mint ahogy nagyon sok szülő sem...) pláne egy serdülőkorba lépő fiúnál... így aztán nem csoda, hogy pl. nagyobb fiútestvér, esetleg bizalmasabb barát hiányában esélyed sem volt megtanulni azt, hogy A FITYMÁT a férfi intim higiéniájának, alaptisztaságának fenntartása céljából NAPONTA LEGALÁBB 2X (reggel és este), ILL. LE7ŐLEG PISILÉS ELŐTT IS HÁTRA KELL HÚZNI, UTÁNA PEDIG MEG KELL MOSNI, vagy WC-PAPÍRRAL SZÁRAZRA KELL TÖRÖLNI!
Erről te nem te7sz, ne rágd magad miatta, Oké? :-)
_ Amiatt, hogy nem húztad eddig hátra a fitymádat, egy túrós állagú, kellemetlen szagú anyag, a **SZMEGMA**, az idők során felhalmozódott a fitymád és a makkod közötti üres részben, és megavasod6ott, kórokozókat szed7ett föl, emiatt a fitymád és a makkod gyulladásba került, érzékenyebb lett, hátrahúzáskor fáj. Idővel ez a szmegma -- zsiradék lévén -- megkövesedik, ha a fitymát nem mozgatják, nem húzzák le a makkról, hanem érintetlenül hagyják. Ebben az esetben HOZZÁRAGASZTJA EGYMÁSHOZ A FITYMA ÉS A MAKK FELSZÍNÉT, emiatt tűnik képtelenségnek hátrahúzni. Pedig van megoldás...
**A SZMEGMÁRÓL bővebben itt:
>> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__1..
A 17:13-as hszsomban találsz kérdéseket is, amelyeket ha őszintén megválaszolsz, talán egyértelműsít7jük, körvonalaz6juk a problémádat, közösen megtalál6juk rá a megoldást.
Úgy gondolom, hogy mivel rettegsz, félsz, hogy valami komoly bajod lehet, (ijedtnek tűnsz az eddigi kommentjeid száma, formája, tartalma és annak megfogalmazása erre utal), ezért attól is félsz, hogy MI LESZ, HA ANYU MEGTUDJA? Te nem szeretnéd, hogy anud rosszat gondoljon rólad, emellett, mivel a tested változása beindul(t), attól is félsz, hogy a tested már nem ugyanaz, mint régen volt, (aminek látványát ő is megszokta,) ahhoz képest már sokat változott, hogy anyud utoljára látott téged pucéran, és mivel már nem olyan vagy, mint régen, attól félsz, negatív véleményt fog formálni, gondolni, furcsán fog veled viselkedni. Megváltozott a tested, már nem vagy kisgyerek, de még nem vagy kellően fejlett,... "tökéletlen" vagy, és ha anyud ezt meglátná, csalódna benned és a föld alá süllyednél szégyenedben. :-( Igaz?
Ezen minden fiú átesik ebben a korban, én is... ahogyan a lányok is a maguk módján. Állunk a tükör előtt, és nézzük, mit nem szeretünk magunkon.
--Túl pici a szemem! :-(
--Túl széles a szám! :-(
--Túl nagy az orrom! :-(
--Túl hosszú a nyakam! :-(
--Túl ragyás a pofám! :'-(
--Túl aránytalan a testem! Olyan esetlen vagyok, mint Pinocchio. A jobb kezem nem tudja, mit csinál a bal...! X"-(
...stb. Vagyis a tükörképed elborzaszt.
Úgy ÉRZED (mivel megjelen(t)ek az ÉRZÉSEID), hogy tökéletlen, selejtes vagy, nem vagy úgy jó, amilyennek kifejlődtél (eddig) Túlzott elvárásokat állítasz fel ezen tévhit alapján önmagaddal szemben (NAGY HIBA!!!), emiatt a rossz ÉRZÉSED miatt elkezded magadban keresni a hibákat. Erre a tükör a legalkalmasabb eszköz, hiszen abban MEGLÁT(6)OD azt, amit anélkül nem látsz, és AMIT A PROBLÉMÁDNAK VÉLSZ.. A KÜLSŐDET. PEDIG A PROBLÉMA BELÜL VAN, (nem kívül) HISZEN ˙ R˙O˙S˙S˙Ż˙A˙T ˙ É˙R˙Ż˙E˙L ˙ LEGBELÜL, emiatt kezded el a hibákat keresni, csakhogy ROSSZ HELYEN: ˙K˙Í˙V˙Ü˙L˙!˙!˙! <:-o
Emiatt szégyelled magad sztem, és ezért nem mersz szólni anyudnak!!! Ugye? Mit gondolsz erről? Igazam le7? :-)
Addig nem látom értelmét tenni is valamit, amíg nem vagy képes megnyugodni, a problémára koncentrálni. Hidd el, tapasztalat. A SIETSÉG ÉS A KÉTSÉGBEESÉS ROSSZ TANÁCSADÓ!!! Éppen emiatt csak ezen a most elmúlt 7N legalább ketten biztosan megszívták, akik sietve végeztettek el magukon beavatkozásokat, de ez OFF lenne ide, úgyhogy ezt most kihagyom.
Egy biztos: NEM KELL NEKED MŰTÉT! SEMMIFÉLE! :-)
Nincs neked semmi bajod, csak meg vagy ijedve és egy picit letapadt a fitymád, emiatt érzékenyebb lett a makkod is. ennyi. :-)
========
Ha megnyugodtál (amit szívből remélek), akkor arra kérlek, válaszolj őszintén és pontosan a feljebb általam belinkelt topikban feltett kérdéseimre, és akkor utána folytatjuk a beszélgetést! :-)
Oké, Pajtás? :-D
NAA, FEL A FEJJEL!!! :-D
NEM BÚSLAKODUNK! BÍZZ BENNEM! ;-D
Üdv: EE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!