Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Az anorexiáról lenne pár...

Az anorexiáról lenne pár kérdésem? (félre értés ne essék, nem szeretnék koplalni, fogyókúrázni, meg vagyok elégedve magammal csak ezek a kérdések érdekelnek. )

Figyelt kérdés

az anorexiásoknak nem büdös a szájuk? nem aceton szagú?

sok helyen olvastam hogy aki koplalással szeretne fogyni az vissza hízza, meg amit lead azt az izmaiból adja le.

de mivan akkor ha mondjuk valaki ugy "koplal" (az én napi étkezésemhez képest koplalás) hogy mondjuk egész nap nem eszik semmit csak mondjuk egy normális adag főtételt, ebédet és ezen kívül semmi más nem eszik a nap folyamán csak vizet iszik. És mellette edz. Igy sikerül neki az hogy nem az izmából veszít?

2018. júl. 11. 01:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Attól függ kiről van szó. Ha a napi egy étkezéssel be tudja vinni kellő mennyiségű tápanyagot,kcal-t akkor működhet. Nekem nem menne,mert irdatlan mennyiségű kaját kéne megennem egyszerre.
2018. júl. 11. 06:19
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha nem adod meg a táplálékot a szervezetnek beleértve az izomnak is,akkor nem fog fejlődni. Meg egyáltalán miből lenne energiája az edzésre ?na?
2018. júl. 11. 07:40
 3/3 A kérdező kommentje:
mondjuk igaz, nem lenne energiája
2018. júl. 11. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!