Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Most kezdek fogyókúrázni...

Most kezdek fogyókúrázni (egészségesen étkezni), honnan tudjam, miket kellene ennem? Ti hol néztetek utána?

Figyelt kérdés

Nem tudtok valami konkrét oldalakat, ahol ilyesmik vannak? Insta-oldal is jó, vagy bármi :)

Tudok fejből pár egészséges ételt, de nem vagyok egy nagy szaki benne... Eddig pizzán, kekszen meg szalámis kenyéren éltem.

Ilyen reggeli meg vacsora félék érdekelnének, nem kimondottan "ebéd jellegű főtt ételek", mert azt úgyis a munkahelyit eszem (menza, muszáj nekik egészségesen főzni).

Köszönöm szépen előre is!

2018. ápr. 15. 19:42
 1/2 anonim ***** válasza:

Én elolvastam mindent, ami elém került a témában, amúgyis szerettem a főzős blogokat, van egyfajta ízlésem is és szeretek kísérletezni magamon. A legtöbb esetben egy jó szervezet elég gyorsan visszajelez, hogy OK-e az adott étrend...

Nincs ilyen, hogy ez és ez a jó étrend, ez nem ugyanaz minden embernek.

Az én alapértelmezett ételem (ha nem jut eszembe más, azt eszem, meg amúgyis rengetegszer van egy héten) a rántotta, de a családom másik tagjának egy szénhidrátbomba (de répacukor-, glutén- és laktózmentes) édesség. Függetlenül attól, hogy épp fogyni akarunk-e. Ennyire másból vesszük az energiát s más laktat minket. Persze ha a többi étkezésed nem nagyon fehérjedús, akkor a reggelidben is legyen rendes mennyiségű fehérje. Én ajánlom a zöldségeket is, de napi egy étkezés még zabpalacsintából is mehet, ha neked valamiért az jön be.

2018. ápr. 15. 23:56
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Reggelire en rendszerint zabkasat eszem. Van akik fozik, en az ejszakaztatott verziot szeretem, amit novenyi tejjel keszitek (altalaban kokusz). Millioegy modon izesitheted, en banankarikakat vagok bele, nemi fagyasztott meggyet is beleteszek, es megszorom fahejjal. De tehetsz bele magvakat (mertekkel persze, mert eleg kaloriadusak), erdei gyumiket, kokuszreszeleket, vagy feherjeport is akar.

Ha inkabb sosreggeli-parti vagy, akkor egyel fott tojast 1-2 szelet teljes kiorlesu/rozskenyerrel, zoldsegekkel.

Vacsorara ehetnel natur csirkemellet/halat egy kis salataval (ontet nelkul).

Ha a panirozott verziot szereted, akkor a panirt buzaliszt es zsemlemorzsa helyett zablisztbol es bio vilagos panirmorzsabol keszitsd, illetve tepsiben, sutopapiron, zsiradek nelkul susd meg.

2018. ápr. 17. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!