Egeszseges, hogy a szuleim xanaxokkal alszanak?
apum es anyum is 2-2 xanaxot bevesz es mennek aludni
biosz oran volt errol szo, es ugy tudom ez nem altato
akkor minek szedik?
masok is igy alszanak?
De ki ír fel ennyi Xanaxot a szüleidnek? Mert receptköteles gyógyszer.
Biztosan az???
10 miért kell hülyeségeket írni?
A xanax a benzodiazepinek családjába tartozó nem túl erős nyugtató, viszont könnyen függőséget okoz, nagyon elterjedt a használata. Mivel több erősségben is kapható, nem tudhatjuk mit jelent a 2 szem, van 0,25-ös, 0,5-ös és 2-mg-os xanax.
Normál esetben az emberek nem nyugtatóval alszanak, nem érdemes rászokni, mert utána nem fognak tudni nélküle aludni.
A legjobb lenne ha,abbahagynák ezt a szokást.
Kérdező, nem jó a kérdésed, a Xanax gyógyszer, a szüleidnek orvos írta fel, nyilván azért, mert erre van szükségük. És nyilván nem egészségesek, ha egészségesek lennének, az orvos nem írna nekik gyógyszert. Gondolom szorongásos problémáik lehetnek.
És nem, te ne szedd, ha az orvos nem javasolja. Tudod, gyógyszer betegség gyógyítására, nem kockacukor...
Azért elég érdekes vagy.
Először azt kifogásolod hogy a szüleid szedik , aztán meg te is szedni akarod unalomból.
Elozo
Az hogy a nyugtatot nem tartom megoldasnak egyaltalan, az nem egyenlo a gyogyszerellenesseggel. Tipikus, hogy ezt is igy kell felfogni...
A gyogyszer akkor hasznos ha segit, nem pedig ha fuggove tesz es tompit. Es bar borzasztoan nehez eletem volt, megsem szedtem soha gyogyszert, mert VAN mas megoldas is a stresszre.
Mig ha van valami betegsegem amire nincs termeszetes megoldas, akkor pedig szedek gyogyszert, ha nincs mas mod a gyogyulasra. De a stressz meg az idegesseg nem tartozik oda. Mert van ra mas megoldas is, es a gyogyszer onmagaban nem hoz gyogyulast.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!