Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Egeszseges, hogy a szuleim...

Egeszseges, hogy a szuleim xanaxokkal alszanak?

Figyelt kérdés

apum es anyum is 2-2 xanaxot bevesz es mennek aludni

biosz oran volt errol szo, es ugy tudom ez nem altato

akkor minek szedik?

masok is igy alszanak?

2017. okt. 5. 13:32
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
59%

Nem, nem egészséges!

Én nem alszom így és a férjem sem.

Sőt, úgy tudom, a barátaink sem.

Segített ez valamit?

2017. okt. 5. 13:34
 2/19 A kérdező kommentje:
arra gondoltam ha en beszedek egyet en is jobban fogok aludni?
2017. okt. 5. 13:39
 3/19 anonim ***** válasza:
0%

A Xanax nyugtató, függőséget okozhat, ami rád is eléggé kihat majd. Sajnos lebeszélni te egyedül valószínűleg nem fogod tudni őket, viszont szakemberrel még lehetne menteni, ami menthető. Kérj segítséget pl. az iskolapszichológustól, vagy az osztályfőnöködtől, vagy esetleg rokontól. Erősen ajánlom, hogy cselekedj.

Üdv, egy 18 éves lány, aki 10 évig élt egy gyógyszerfüggővel (aki kis adagokkal kezdte eleinte).

2017. okt. 5. 13:40
 4/19 anonim ***** válasza:
69%

Nem. Ha minden este 2 xanax-al alszanak el az gyógyszerfüggőség, ami a xanax esetében nem sokban különbözik a drogfüggőségtől se, mivel az gyakorlatilag egy legális kábítószer. Sokan használják altatóként, főleg pszichikai beteg egyének, ebben nincs semmi különös persze attól még nem normális dolog.

Javasolnám nekik hogy inkább orvosi marijuánát használjanak, de valószínűleg felháborodnának rajta és drogosnak neveznének.

2017. okt. 5. 13:44
 5/19 anonim ***** válasza:
69%
Egyáltalán nem egészséges. Valóban könnyebb elaludni tőle, de én pl. 4 óra után felébredek és szorongani kezdek. A Xanax nem altató, hanem nyugtató és függőséget okoz. Ne próbáld ki. Ha nehezen alszol el, akkor igyál citromfű teát, vagy vegyél gyógynövényes altatót.
2017. okt. 5. 13:46
 6/19 anonim ***** válasza:
67%

En 47 eves no vagyok, es soha nem hasznaltam meg semmilyen nyugtatot vagy altatot.

Ha ejjel rendesen akarsz aludni, akkor napkozben mozogj sokat, es este idoben menj aludni.

2017. okt. 5. 13:47
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Remelem tudod h ezt pszichiater irja fel, lehet ez van felirva beszedendo adagnak h este 2.

Teged ez nem jogosit fel arra h bevegyel belole akar egy szemet is. Ezt a szuleidnek irtak fel. Azt is tudnod kell h nem irnak ki nekik csak ugy 5 dobozzal, hanem megvan h ez meddog eleg, es vissza kell menniuk uj receptert. Azert ennyire ne legyel mar buta.

En tudom mert panikzavaros vagyok es vissza kell jarnom mindig az orvoshoz, nem xanaxot szedek hanem mast.

Ha ennyire zavar inkabb beszelgess veluk h mi a baj h gyogyszert kell szedniuk, ha annyira erdekelnenek a szuleid megkerdezned h ugyan elnek vagy halnak-e. Nem kell egybol mindenhova rohangalni meg szetkurtolni az iskolaban. Ez a szuleid gondja, eleg baj hogy ilyen idegallapotban vannak mindketten, nem kell ezt fokozni.

Nem tudom hany eves vagy de gondolkodj egy picit.... :)

21/n

2017. okt. 5. 13:58
 8/19 anonim ***** válasza:
40%
Akkor már inkább dormicumot kellene szedniük, mert az tényleg alvásproblémákra van nem pedig szorongásra.
2017. okt. 5. 13:59
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Utolso voltam, ne haragudj a hangnemert, csak ha nem tudod az okat ne kepzelj bele dolgokat hanem beszelj veluk.... :)
2017. okt. 5. 14:01
 10/19 anonim ***** válasza:
12%
Idióták vagytok! A Xanax egy iszonyat durva, komoly függőséget okozó szer. Be ne szedd, te szerencsétlen! És a szüleidnek sem kellene. Hamarosan árva leszel!
2017. okt. 5. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!