Miért vagyok álmos, bármennyit is alszom?
Ha alszom 6 órát, másnap álmos vagyok. Ha 8-at akkor is. Ha 10-et akkor is. Most egész héten 12 órákat aldutam, mert délutános voltam, akkor is álmos voltam. Az a vicc, ha 6 órát alszom, ugyan olyan álmos vagyok, mint ha 10 órát aludtam volna. Szóval semmivel sem vagyok álmosabb 6 órával, mint 10-el. Ha 12-t alszom, akkor utána egész nap inkább kómás vagyok.
Az sem mondható el, hogy általában keveset alszom. Egy hét délelőtt, egy hét délután, ez a munkarend. Ha délelőttös vagyok, akkor 6-6,5 órát alszom.
Ha délutánra megyek, éjfélkor általában már alszom, és nem ritka, ha délben kelek fel. Általában 10 óra alvás után felébredek, mert azért csak nem szeretek délig aludni, de 10 óra alvás után is úgy érzem, hogy még aludnék. Most egy pár napig ki is próbáltam, 12 órát aludtam, kevés volt.
21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!