Bármennyit is alszom, fáradt vagyok, kimerült, plusz még olyan ideges is, hogy sírni tudnék. Lehet az oka pajzsmirigy gyulladás? Vagy más?
Figyelt kérdés
2011. aug. 17. 11:11
1/3 anonim válasza:
szia!így indult ez nálam is mindenen sírtam feszült voltam és iszonyúan fájt a fejem.elmentem neurologiára ahol a dokinő közölte vele,hogy az idegeim ki vannak és depressziós vagyok.aki eddig az mondta,hogy depressziós az mondom hisztizik aha addig mondja ezt valaki míg át nem éli.mindent ki ejtettem a kezemből elájultam stb. most kaptam gyógyszert nem teljes megoldás ez de mintha ki cseréltek volna.de közben ki derült ,hogy pajzsmirigy megnagyobbodásom is van +van benne egy göb.de mindenképp menj el neurologiára utána többet fogsz tudni.
2/3 anonim válasza:
Igen igen. Az mindenképp jó lesz, ha orvos lát.Ha más nem is, legalább a háziorvos. A neurológiára beutaló kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!