Nem tudok sírni. Mit tehetnék?
Az elmúlt pár hónapban sajnos eléggé összejöttek a dolgok.
Dolgozok de késve vagy egyáltalán nem fizetnek.
Egyetemre járok de biztosra vett vizsgák nem sikerülnek.
Plusz még a családban is és az életem más területén is történtek dolgok amiket nem szeretnék felsorolni.
A biztosnak vélt dolgok hirtelen felborultak, mintha kirántották volna alólam a szőnyeget.
Úgy érzem az elmúlt 1 hónap alapján kb a mélyponton vagyok anyagi és lelki téren is bár szerencsére nem kilátástalan a helyzet.
Az elején mikor még csak 1-2 dolog derült ki még toleráltam a dolgokat, alapvetően optimista vagyok.
Viszont amikor egyre csak jöttek a rosszabbnál rosszabb hírek, néha sírni tudtam volna, de más előtt nem lehet. De egyedül nem megy :( Pedig olyan jó volna néha, úgy érzem utána jobban érezném magam de nem megy :(
Úgy érzem ilyenkor mintha nem lennének érzelmeim, és megkeményedtem volna.
Pedig nem vagyok ilyen, és ez kezd felemészteni.
Én hallgattam külföldi zenéket rossz hangulatomban, mindenki írta, hogy mindig sír rajta.
Aztán egyszer lefordítottam a dalt, majd elkezdtem énekelni, és akkor éreztem át igazán, és tényleg elkezdtem sírni. Próbáld meg, és szurkolok az élethez.
Sajnos van, hogy összejönnek a dolgok. Én is sokszor érzem, hogy valahogy ki kell adni a feszültséget. Ha nem tudsz sírni keress mást ami segíthet, akármi,ami megnyugtat. A sírás meg vagy jön, vagy nem. Ha nem görcsölsz rá sokkal könnyebb lesz :)
Kívánom, hogy minél hamarabb forduljanak jóra a dolgaid!
A zenét én is ajánlanám. Például:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!