Mit tehetnek hogy 5 es fel honapos babam elfogadja a tapszert? Keves mar a tejem de egyszeruen nem issza a tapszert csak sir. Probaltam bekanalazni neki, de osszezarja a kis szajat es kezd sirni ha eroltetem.
Sokféle tápszert kapni manapság...
Próbálj egy másik félét adni neki, lehet ez a mostani valamiért nem ízlik neki, a másikat meg elfogadná!
Vagy próbálj a korának megfelelő bébiételt adni neki.
Az első válaszolónak: attól, mert valakinek nincs elég teje és tápszert ad a babájának még nem lesz a gyermeke kevésbé egészséges. Nem tudom hány éves lehetsz, de a mai tápszerek az orvosok szerint is nagyon jók, az én kislányom soha nem volt beteg, pedig 2 hónapos kora óta tápszeres! Az ilyenek miatt nem látogatják már sokan az oldalt. Nyugodtan le lehet pontozni.
A kérdezőnek pedig: próbáltad már megízesíteni almalével, vagy sütőtökkel? A lényeg, hogy édeset adjál hozzá.
Nálunk is ez vlOt, és csak a Humama BAby Fitt 1-et fogadta el. Még mai napig azt issza már 9 és fél hónapos.
Próbáld ki, hátha nektek is bejön!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!