Mikor kell antibiotukumhoz folyamodni kisgyerekeknel, nalunk az orvos nagyon egyszeruen adja!?
Hát mi ezt innen nem fogjuk tudni megmondani, főleg nem, mert minden anya ezt másképp kezeli.
Én antibiotikum ellenes vagyok,csak végszükségben. Babám 1X kapott, mikor be volt gyulladva a füle-hittem a dokinak és beadtam neki, de kapott mellette Normaflore-t.
Nagyon egyszerű: ha a betegséget baktérium okozza, akkor kell. Ha nem, akkor nem hatásos, sőt, legyengíti az immunrendszert azzal, hogy elpusztítja a bélflórát, ami segítene a vdekezésben. Ha viszont kell, akkor kell, mivel anélkül nem fog meggyógyulni az ember.
Tehát pl. vírus esetén felesleges, sőt káros. Bakteriális megbetegedég esetén viszont szükséges.
Minimum 5 napig KELL szedni (különben még nagyobb a baj, ha abbahagyod a kúrát előbb! hiába javul, gyógyul meg, akkor is 5 nap kell) és közben folyamatosan újraadni a bélflórát helyreállító szert (pl. Normaflore, vagy bármi hasonló), az antibiotikum beadása után 2 órával.A kúra után még javasolt a normaflore (vagy bármi más) 1-2 hétig.
Szia!
A mi dokink nem adja könnyen,sőt...nyilván ha kellene felírná,de hála istennek nem azt ad mindenre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!