Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tegyek ha egyszeruen...

Mit tegyek ha egyszeruen ordit a babakocsiba?

Figyelt kérdés
Kisfiam 4 honapos es sehova nem tudom elvinni mert ordit a babakocsiba. Nyugodt baba, itthon nincsen semmi gond, soha nem erte semmi fele serelem a babakocsiba es eddig nem is volt gondunk. De par napja ha elindulunk valahova razendit es addig sir amig mar hangja sincs szegenykemnek. Felveszem, megvigasztalom de ahogy visszateszem ordit. Ugy nem tudom tolni a kocsit ha olben fogom. :( Most probalom a cumit de kikopi. Arra gondoltam seta elott a szajaba adom de ha nem fogadja el ez sem jo. Ahhh en mar teljesen keszen vagyok. :( Masnak is volt ilyen a babaja? Mikortol novik ki? Bocsi, hogy hosszu lettem de kesz vagyok nagyon.
2010. jún. 3. 16:57
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
egy kicsit emeld feljebb, lehet, h már nézelődni szeretne... nálunk ez volt a baj
2010. jún. 3. 17:00
 2/15 anonim ***** válasza:
57%
A barátnőm kislánya ugyanezt csinálta. Üvöltött, feszengett, hisztizett a kislány. Próbáltuk elterelni a figyelmét, játékot adni neki, bohóckodni vele, volt, hogy bevált, volt, hogy nem. Aztán a barátnőmnek elege lett egy idő után, hogy egy 10 perces útból fél óra lesz, mert mindig meg kell állni és bohóckodni, így egy alkalommal megfogta, berakta a kislányt a babakocsiba, aztán hadd üvöltsön. Én sosem szólok bele más nevelési nézeteibe, maximálisan tiszteletem mások elveit, de 5-6 perc után megkérdeztem, hogy biztos jó-e a megoldás, mert a szívem szakadt meg. Azt mondta a barátnőm, hogy jobbat nem tud. Kb. 10 percig sírt a kislány, aztán megsértődött és elaludt. Két-három ilyen alkalom volt, azóta odavan a babakocsiért. Náluk ez vált be. Nekem ez a tapasztalatom, én még nem próbáltam.
2010. jún. 3. 17:04
 3/15 anonim ***** válasza:

Próbáld meg hasra fektetni benne. Nyisd ki a kocsit- látnivaló számára,- ha van lehetőség.

Én is kisérleteznék, ha sírna, arra gondolnék, hogy fél vmitől.

2010. jún. 3. 17:07
 4/15 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de az én kislányom addig csinálta ezt, amíg át nem raktam a mózesből a sportkocsiba és végre ki látott. Próbáltam én mindent, bohóckodni, hasra tenni, sírni hagyni, de nem vált be semmi. 4 és fél hónaposan raktam át sportkocsiba, mert már agyhalál volt minden sétánk. A doki engedélyezte, persze nem az ülő pozíciót, de kb olyan dőlésűt, mint a pihiszék. Akkor mentünk amikor ébren volt, ha elfáradt hazajöttünk és az ágyában aludt vízszintesen.
2010. jún. 3. 17:13
 5/15 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen lanyok, hogy irtatok. Probaltam megemelni, atforditani a kart is, lehuztam a napernyot stb de semmi sem hasznalt. Sajnos ma en is sirni hagytam. Egyszeruen nem volt mas valasztasom mert el kellett vinnem megmeretni a rendelobe. Odafele aludt visszafele ment a nagy siras. Sirva toltam annyira sajnaltam, szerintem mindenki engem nezett. Valahogy hazaertunk aztan csond lett amikor leraktam a jatszoszonyegre. Ki erti ezt? A cumit az elobb elfogadta, szopizza es elaludt. Holnap megproballom cumival setaltatni hatha bejon, jobbat nem tudok. :(
2010. jún. 3. 17:24
 6/15 A kérdező kommentje:
17:07-es en is arra gondolok, hogy fel valamitol. Jobb nem jut eszembe. Meg fogok kiserletezni, hatha megvaltozik a helyzet. Koszonom megegyszer mindenkinek.
2010. jún. 3. 17:51
 7/15 anonim ***** válasza:
nálam is ez volt. nem tudtam mit csinálni. üvöltött és kész. semmi sem segített. hagytam, mivel mást nem tehettem. amúgy semmi baja nem lesz ám tőle, ez anyukának a legszarabb, nyugi.
2010. jún. 3. 18:32
 8/15 A kérdező kommentje:
Koszonom neked is 18:32-es. Holnap megint mennunk kell valahova utanna meg oltasra. Viszek magammal cumit es meglatjuk, hogy fogja viselni. Most levettem a fejvedot is, hogy jol kilasson meg megemeltem az ulest (persze nem teljesen csak ugy felig) ha elalszik akkor siman le tudom engedni nem gond. Remelem hamar megszokja. :( Nem szeretnek itthon pessedni foleg most, hogy ragyog a nap es hetvegere is nagy meleget mondanak (kulfold).
2010. jún. 3. 18:43
 9/15 anonim ***** válasza:
Az én nagyfiam 4 és fél éves. Amikor kicsi volt, ahogy közelítettem vele a babakocsi felé, elkezdett üvölteni, és nem maradt benne az istennek sem, akár órákig is képes lett volna sírni, és nem szokta meg. Gondolom zavarta, hogy nem lát ki belőle, ezért ha sétálni akartam vinni, hogy legyen egy kicsit a levegőn kénytelen voltam kenguruba tenni. Ott mindent látott és szuper volt. Amikor már át lehetett alakítani sportkocsivá, jobban elviselte, bár órákig akkor sem lehetett volna tologatni benne. Akkor mindenki el volt csodálkozva, hogy még ilyen gyereket nem látott, aki nem szereti a babakocsit. Én meg tiszta ideg voltam, hogy pont az én kisfiam ilyen kivételes eset. A második babám 2 és fél hónapos, ő elvan benne, bár még többnyire alszik, ha sétélni megyünk. Kíváncsi vagyok, ha már nem fog aludni benne, meddig fogja bírni. Mivel a kiságyban is hason alszik, a kocsiban is csak így tud elaludni. Hát vannak ilyen gyerekek, még ha ritkán is, de talán az egy picit téged is megnyugtat, hogy nem egyedi eset a babád.
2010. jún. 3. 18:53
 10/15 A kérdező kommentje:
18:53-as, ha kenguruba tetted akkor, nem zavarta a napfeny? Kifele forditottad vagy befele? Megprobalnam en is mert van kengurunk, persze a rovid setakat mert sajnos a vedono 45 perc setara van igy kenytelen vagyok babakocsiba tenni mert maskent leszakad a hatam.
2010. jún. 3. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!