Kisfiunk 5 hos es 2 hetes egyszeruen nem hajlando a babakocsiban megmaradni? Masnak van e igy babaja?
Figyelt kérdés
Sehova nem tudunk meni vele mert fojamatosan csak sir a babakocsiban,mivel ulni meg nem tud igy csak fektetve tudjuk teni visszont imad nezelodni es gondolom emiet lehet hogy utalja a kocsit.Igy nem tudom vini setalni.A kenguruval meg irto nehez nem birom hosszu tavon.Vane meg valaki igy a babajaval?Es hogy szeretesem meg vele a baba kocsit?2010. ápr. 13. 18:42
1/7 anonim válasza:
Nincs sport kocsid,aminek nincs oldala? Abban tudna nézelődni is.
2/7 anonim válasza:
Nálunk is volt ilyen gond, én azt csináltam, hogy mivel még nem tudott ülni de feküdni sem akart ezért a félig fekvő-ülő helyzetet vettük fel, általában 3 helyzetbe lehet állítani a babakocsikat, próbáld ki. Amikor ez sem tetszett neki akkor pedig még beletudtam szuszakolni a bébihordóba és azt rögzítettem a babakocsira így is elég jól látott mindent,
8 hós kislány anyucija:)
3/7 anonim válasza:
Esetleg az autóba való hordozót (biztonsági ülést) próbáld neki sportbabakocsiba rögzíteni, abban nem teljesen fekvő helyzetben van, tud nézelődni.
4/7 A kérdező kommentje:
Igen en is probalkoztam mar megemelni a hatamlat de ugy sem marad meg bene,a hordozot meg kulon vetuk nem tudom a kocsira rogziteni.Mar nincs otletem nem tudom igy mi lessz hogy fogunk tudni ha jon a jo ido menni setalni a varosba parkba eleg mesze lakunk es odaig sokat kell menlyunk.De ha nem marad akkor nem tudom hogy lesz.Ugy irigylem a sok anyukat akik mindig tudjak vini setalni jo idoben a babat.
2010. ápr. 13. 18:54
5/7 anonim válasza:
Ha van valami kedvenc játéka vigyétek le, csörgő, plüss vagy valami zenélő:)
6/7 anonim válasza:
Ha már öt és fél hónapos, akkor talán már csak hetek kérdése, és fog tudni ülni, amivel megoldódik a problémád. Sok baba hat hónaposan már felül. Addig meg kitartás!
A kengurunál egyébként könnyebb a háton vihető, aluminiumvázas hordozó, esetleg próbáld ki addig azt.
7/7 anonim válasza:
nekünk is pont ennyi idösen kezdte hogy minden setanal siras volt,tartott talan nehany hetig,bar mi sportkocsiban megyünk,visszük mar jatekokat is,imad nezelödni,biztos a tiednek is az hianyzik.igaz amiota nezelödik azota nem alszik egyaltalan babakocsiban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!