Nagyon fáradt vagyok, kimerült, nimcs semmihez kedvem, depis vagyok. Mit tehetnék, hogy jól legyek?
Figyelt kérdés
15 éves gimnazista vagyok. Sokszor,vagyok fáradt, délutánonként ha kész is vagyok hamar a tanulással, sport helyett inkább filmet nézek. Ma is már annyira kimerült voltam, hogt órán a tanár kérdezte, jól vagyok-e. Lelkileg, testileg is lemerültem. Mimdjárt õszi szünet, hogyan tudnám összekapni magam a szünetben? Köszönöm a tippeket! 15/L2011. okt. 25. 15:59
1/3 anonim válasza:
Pihenj. De aktívan is! Például menj el barátaiddal vagy családoddal kirándulni.
2/3 anonim válasza:
a pasim is nagyon ki van, még szombaton is hajtják őket a gyárban...és megsajnáltam, és végigmasszíroztam...és csodát tett ez az egy masszázs is. Szóval elmehetnél egy masszőrhöz...én régen tanultam alapokat szóval nem házi masszázsra biztatlak, hanem egész testesre...ezenkívül úszhatnál is, ha mondjuk van egy termálfürdő is a közelben, príma lenne...ihatsz nonit, igaz ez drága, de ez megnöveli az életerőt...meg mondjuk oxigénkoktél, ha van a közeledben az is...
bocsi h a írtam 1-2 elérhetetlen dolgot :(
3/3 anonim válasza:
szerintem csinálj szünetben egy kúrát.
keress rá neten van ezerféle, a lényeg, hogy rengeteg gyümölcsöt, zöldséget egyél, lehetőleg nyersen, napi 2litert igyál meg, mozogj minden nap, zöld tea is jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!