Beképzelem vagy tényleg emiatt nem tudok aludni?
Figyelt kérdés
Papám meghalt egy hete. Hogy mamám ne legyen egyedül, vele alszok azon az ágyon ahol papám meghalt. Én alszok azon az oldalon ahol papám volt. volt hogy felriadtam hajnal 4kor és nem kaptam levegőt, fájt a fejem és nyomást éreztem a mellkasomon, egy másik alkalommal egy percet se tudtam aludni. Egyfolytában azt éreztem mintha bogarak másznának rajtam és viszkedtem. Talán a tudat hogy tudom egy hete papám feküdt ott és ezért képzelek be ilyeneket vagy tényleg itt a lelke? Nem hiszek az ilyesmikben de azért kiváncsi lennék hogy más tapasztalt e már ilyet.2017. aug. 15. 07:22
11/11 anonim válasza:
Az öregek már csak ilyenek! :( Teljesen másképp gondolkoznak mint mi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!