Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apám hajnali 4-től fent van...

Apám hajnali 4-től fent van és nem hagy aludni. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Holnap dolgozni megyek.

Persze, ha én kétszer felkelek egy este, akkor megy, hogy "nem tudok aludni, íratunk neked altatót".

Nem normálisak. Mondjuk apám már évek óta megcsinálta ezt millószor,hogy felver. Nagyon sokat szenvedtem miatta.

De basszus, ha azért felkelek éjjel, mert menstruálok, vagy mondjuk sokáig tv-zek (szobánban gyenge hangerővel), akkor jön a leb.szás. Meghogy hogyan kellene begyógyszerezni, "gyenge nyugtatóval", hogy tudjak rendesen alukálni és ne legyek fáradt másnap. Ez igaz mielőtt azt írnátok, tizedikes koromban anyám Xanaxal küldött vissza a kollégiumba, mert panaszkodtam neki, hogy a többiek soha nem maradnak csendben.

2017. júl. 26. 04:58
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
76%

Menj albérletbe vagy költözz a/egy barátodhoz.

Ha egyik sem megoldható, akkor füldugó gyógyszertárból.

2017. júl. 26. 05:03
 2/21 anonim ***** válasza:
15%
Ne tévézz. Ha lefekszel időben, semmi baj nem lesz.
2017. júl. 26. 05:23
 3/21 A kérdező kommentje:

Nem tévéztem, hulla voltam este,későn értem haza.

Egyszerűen nem fejezi be, kétszer szóltam már, hiàba.

2017. júl. 26. 05:27
 4/21 anonim ***** válasza:
79%
A füldugó jó megoldás lehet ilyenkor....
2017. júl. 26. 06:39
 5/21 A kérdező kommentje:
Lyukas a dobhártyám apuci egy pofonjától, az kilőve.
2017. júl. 26. 06:49
 6/21 anonim ***** válasza:
8%
"vagy mondjuk sokáig tv-zek". Ezt te irtad.
2017. júl. 26. 07:20
 7/21 anonim ***** válasza:
18%

Ha tényleg nem hallható, ahogy tévézel, akkor hogy hallják??

Olyan szépen tudja magát mindenki fényezni....

2017. júl. 26. 07:43
 8/21 A kérdező kommentje:
Csukott ajtónál, nem bömböltetem. Max. a fényt látják, ha bemennek a konyhába, de anyám jön mindig ellenőrizni.
2017. júl. 26. 08:34
 9/21 anonim ***** válasza:
87%

Miért ver fel apád hajnali 4-kor? Elunta az életét, vagy mi? Attól, hogy ő már felkelt, elfoglalhatná magát, a többieket meg hagyhatná aludni.

A kérdésre válaszolva: nem lehet kulccsal lezárni a szobád ajtaját? Ha igen, zárd le elalvás előtt és apád biztos nem tud zargatni.

2017. júl. 26. 09:14
 10/21 anonim ***** válasza:
63%
A "felver" ugy ertendo, hogy direkt bejon felebreszteni, vagy egyszeruen csak akkor kel, es a zajoktol ebredsz fel? Nem mindegy..
2017. júl. 26. 09:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!