Apám hajnali 4-től fent van és nem hagy aludni. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Holnap dolgozni megyek.
Persze, ha én kétszer felkelek egy este, akkor megy, hogy "nem tudok aludni, íratunk neked altatót".
Nem normálisak. Mondjuk apám már évek óta megcsinálta ezt millószor,hogy felver. Nagyon sokat szenvedtem miatta.
De basszus, ha azért felkelek éjjel, mert menstruálok, vagy mondjuk sokáig tv-zek (szobánban gyenge hangerővel), akkor jön a leb.szás. Meghogy hogyan kellene begyógyszerezni, "gyenge nyugtatóval", hogy tudjak rendesen alukálni és ne legyek fáradt másnap. Ez igaz mielőtt azt írnátok, tizedikes koromban anyám Xanaxal küldött vissza a kollégiumba, mert panaszkodtam neki, hogy a többiek soha nem maradnak csendben.
2017. júl. 26. 04:58
21/21 anonim válasza:
Ajanlom Nektek a pszichologust tuti segit..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!