Nemtudok tőle aludni! Segítség nem bírom tovább (!? ) (lent)
Szerintem sok mindent nem tehetsz, de anyukáddal beszélned kell! Egy anyának semmi sem fontosabb a gyerekeinél, úgyhogy szerintem talál megoldást a problémára.
36F
#8 Ezt ne hitesd el magaddal! Anyukádnak igenis fontos vagy! Csak azért érzed rosszul magad, mert a kicsik több odafigyelést igényelnek. Te már szinte felnőtt vagy, és bármit megtudsz csinálni önállóan is. Arról nem is beszélve, hogy a korod miatt érzékenyebb is vagy. Próbáljál játszani a tesóddal, foglalkozz vele te is, tanítsad, szeresd, és meglásd jóra fordul minden.
36F
Egyik haveroméknak is emeletes házuk van. Oda fönt abszolút nincs fűtés. Még is.. ő plusz a szülei fenn alszanak, a húga pedig lenn (ott csak egy szoba+nappali van).
Napközben lenn vannak. Este pedig fenn alszanak. Így napközben ha felmentem roh@dt hideg volt fenn.
A lényeg, hogy házi buli alkalmával, fenn aludtam. Konkrétan sokkal jobban aludtam mint a melegben (nem, nem nagyon ittam alkoholt (2-3 sör), mielőtt valaki arra fogná hogy azért tudtam hidegben aludni). Szerintem nyugodtan költözz fel éjszakára, maximum egy kicsit vastagabb takaró kell, és annyi. Hidegben amúgy is jobban alszik az ember elvileg.
Szóval ha más nem aludj fenn, és annyi.
(Mellesleg ha van rá lehetőség vegyél/vegyetek egy kisebb hősugárzót. Nem olyan horribilis az összege, de estére leteszed az ágy mellé, és ad egy kis meleget...és azt elég akkor felkapcsolni, elalvás előtt 1-2-3 órával.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!