Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Nemtudok tőle aludni! Segítség...

Nemtudok tőle aludni! Segítség nem bírom tovább (!? ) (lent)

Figyelt kérdés
A szüleim elváltak és anyuval a nagymamámhoz költöztünk. Lent van kettő szóba az egyikben az anyukám lakik a tesommal a másikban én meg a Mama. Amúgy képzelhetitek milyen ciki 14 évesen az oreganyatokkal aludni. Fent is van kettő szóba de azokban nincsen fűtés itt lent is 2 kályha van egy az eloszobaba egy meg itt a mi szobánkban de fent ilyenkor télen nagyon hideg van és csak nyáron lakható. De a Mama nemrég benyalt valami szar vírust és úgy köhög olyan hangosan meg minden h felek egyszer a belét kohogi ki. De mivel egész este köhög nemtudok tőle aludni óránként felebredek van h fel óránként mert köhög de brutálisan vagy maszkal kapcsolgatja a villanyt a gyógyszerét keresi de ez elviselhető de a köhögés… mit tegyek?? Folyton fáradt vagyok a suliban is romlik a teljesítő képességem.. Szerintetek aludjak fenn hogy tudnak oda egy kis meleget varázsolni mer ez már kész… gyors segítséget és kérlek ne abba kossetek bele h hogy beszelek
2014. febr. 8. 21:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
85%
Nekem is volt ilyen problémám: vettem füldugót, és megszűnt minden probléma :D
2014. febr. 8. 21:45
 2/14 anonim ***** válasza:
98%
és ha te is tesoddèkal aludnál? gondolom csak van egy matrac ha nincs akkor felváltva cseréljetek helyet tesoddal meg anyuddal egyik este te alszol mamáddal másik este tesod harnadik nap meg anyud..
2014. febr. 8. 21:48
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem tesóddal közös a szobád? Anyukád pedig legyen a nagyival.
2014. febr. 8. 21:49
 4/14 anonim ***** válasza:
Lehet hurutoldót, köhögéscsillapítót adni a nagymamának ill. el kell vinni az orvoshoz, hátha komolyabb gyógyszerre van szükség a köhögés megszüntetésére.
2014. febr. 8. 21:55
 5/14 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem sok mindent nem tehetsz, de anyukáddal beszélned kell! Egy anyának semmi sem fontosabb a gyerekeinél, úgyhogy szerintem talál megoldást a problémára.

36F

2014. febr. 8. 21:56
 6/14 anonim ***** válasza:
Én azt mondom, próbáld ki a füldugót. Nekem ahhoz szokott kelleni, hogy elaludjak, mert zavarnak a zajok, ezeket nagyon jól tompítja. Ellenben ahogy elaludtam, ki szokott esni a fülemből, ahogy forgolódok. Amúgy mindig meg szoktam hallani akkor is, ha benn marad véletlenül, mert az ébresztő hangos, és a fejem mellett szól, azért nem 100%-os hangszigetelők ezek a füldugók. De ha nagyon félsz tőle, egy délutáni szieszta alkalmával próbáld ki, amúgy pár forintért gyógyszertárban tudsz venni.
2014. febr. 8. 22:04
 7/14 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a válaszokat! :) elment orvoshoz van gyógyszere is de nincs változás.. Plusz fájdalomcsillapító függő már egy jó ideje.. Anyám meg nagy ívben leszar neki csak az öcsém a fontos engem itthon gyuloknek:S úgyhogy szivnom kell
2014. febr. 8. 22:04
 8/14 anonim ***** válasza:
53%

#8 Ezt ne hitesd el magaddal! Anyukádnak igenis fontos vagy! Csak azért érzed rosszul magad, mert a kicsik több odafigyelést igényelnek. Te már szinte felnőtt vagy, és bármit megtudsz csinálni önállóan is. Arról nem is beszélve, hogy a korod miatt érzékenyebb is vagy. Próbáljál játszani a tesóddal, foglalkozz vele te is, tanítsad, szeresd, és meglásd jóra fordul minden.

36F

2014. febr. 8. 22:11
 9/14 anonim ***** válasza:
Aludj anyudéknál a földön.
2014. febr. 8. 22:21
 10/14 anonim ***** válasza:
75%

Egyik haveroméknak is emeletes házuk van. Oda fönt abszolút nincs fűtés. Még is.. ő plusz a szülei fenn alszanak, a húga pedig lenn (ott csak egy szoba+nappali van).

Napközben lenn vannak. Este pedig fenn alszanak. Így napközben ha felmentem roh@dt hideg volt fenn.

A lényeg, hogy házi buli alkalmával, fenn aludtam. Konkrétan sokkal jobban aludtam mint a melegben (nem, nem nagyon ittam alkoholt (2-3 sör), mielőtt valaki arra fogná hogy azért tudtam hidegben aludni). Szerintem nyugodtan költözz fel éjszakára, maximum egy kicsit vastagabb takaró kell, és annyi. Hidegben amúgy is jobban alszik az ember elvileg.

Szóval ha más nem aludj fenn, és annyi.

(Mellesleg ha van rá lehetőség vegyél/vegyetek egy kisebb hősugárzót. Nem olyan horribilis az összege, de estére leteszed az ágy mellé, és ad egy kis meleget...és azt elég akkor felkapcsolni, elalvás előtt 1-2-3 órával.)

2014. febr. 8. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!