Mit csináljak, ha nem tudok a családtól aludni már egy pár napja?
A bátyám pár hete összejött egy lánnyal és azóta minden nap nálunk alszik, mert a szülei nem engedik, hogy a bátyám ott aludjon, és hát elég hangosak éjszakánként.
Ráadásul a szüleimtől sem tudok aludni, amióta hazajöttek külföldről, pedig eddig sosem hallottam őket.
Tegnap éjféltől reggel 6-ig csinálták, aztán sikerült elaludnom, de reggel 10-kor zengett a ház tőlük. Mármint anyu főzőtt, apu tévézett, a bátyámék meg a szomszéd szobában beszélgettek.
Szóval alig aludtam...
Mondtam nekik, hogy legközelebb legyenek halkabbak, mondták is, hogy oké, meg bocsánatot is kértek tőlem, de ma már megint hangosak. :(
Annyira fáj, hogy nem veszik azt figyelembe, hogy én létezem és hogy aludni szeretnék! :(
13/L
Ű, inkább hagyom őket.
Majd reggel megint szólok nekik.
Nekem is hasonló volt régebben, csak én egy szobában kellett legyek bátyámmal meg a tehén barátnőjével...
És tudták, hogy minden apró neszre felkelek, ráadásul ugye suli miatt hajnalban kellett keljek, de ők azért toszták egymást meg pofáztak éjjel 2-3-ig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!