Mit csináljak, hogy ma este el tudjak aludni?
Figyelt kérdés
Az a baj, hogy most "kicsit" elcsúsztam az idővel, és délután kettőkor ébredtem, de este muszáj lenne korán (10körül) lefeküdnöm, hogy reggel fel bírjak kelni. Mit csináljak, hogy el bírjak majd aludni?2017. júl. 19. 14:29
1/4 anonim válasza:
Én lefekvés után általában kielégítem magam, aztán úgy alszom, mint a bunda! ;)
2/4 A kérdező kommentje:
Jó neked😂
2017. júl. 19. 15:19
3/4 anonim válasza:
Az alábbi dolgok közül bármelyik választható, akár kombinálva is. Sport, futás, úszás, bicajozás, favágás, szex, akár egyedül is, zuhany, 2 sör+2 feles, relaxálás, meditálás, olvasás, filmnézés (nem horror), nem agyalás, semleges zene, műsor hallgatása. Minél unalmasabb, annál jobb. Nyugiban levés este 8 után.
4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom!😄
2017. júl. 19. 16:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!