Ha minden este beveszek egy szem frontint (0,5 mg), csak és kizárólag azért, hogy könnyen el tudjak aludni, arra rászokhatok egy idő után?
Figyelt kérdés
Most csalt meg a barátnőm, totál padlón vagyok, nincs étvágyam. Napok óta alig aludtam valamit, pedig próbálok kikapcsolni, bicajozni járok, sétálni stb. Lehet most a meleg is közrejátszik az álmatlanságomhoz, nem tudom, de tegnap este muszáj voltam bevenni 1 szem frontint, mert már az zavart, hogy még éjjel 2 kor is csak forgolódtam. És segített, egyrészt megnyugodtam, másrészt fél órán belül el is tudtam aludni. Ha ezentúl (nem mindig, csak amikor tényleg már nem tudok elaludni) beveszek szigorúan csak 1 szemet este, akkor ebből kialakulhat függőség?2015. aug. 11. 19:41
1/8 anonim válasza:
jajj szakítottál nem tudlak sajnálni. Kicsit felfújod ezt az egészet nem kell neked frontin! Én anorexiás voltam most depressziós vagyok és szenvedélybeteg nekem kell gyógyszer de a te problémáidra nem!
2/8 A kérdező kommentje:
Mert te aztán érzed, hogy én mit érzek...a felét sem írtam még le annak, amin keresztülmentem mostanság...a válaszod meg irreleváns.
2015. aug. 11. 21:20
3/8 anonim válasza:
Pár nap alkalom után már rá lehet szokni.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Akkor inkább holnap elmegyek a háziorvoshoz és megkérem, hogy adjon valami veszélytelen altatót, amire nem lehet rászokni, mert azt a legkevésbé sem akarok.
2015. aug. 11. 22:11
5/8 anonim válasza:
6/8 A kérdező kommentje:
És az ilyen tényleg működik? Nem csak nagy humbuk?
2015. aug. 11. 22:42
7/8 anonim válasza:
Több embert ismerek, akik szedik, és eddig csak jókat mondtak. Szerintem próbáld ki, aztán ha nem hat, akkor csak 1000 Ft-ot vesztettél.
8/8 Lacko17 válasza:
Nyugtatokra kb 1-2 het alatt ra lehet szokni, a szedett mennyisegtol fuggoen.
Persze leszokni is lehet, abbahagyid es 3-4 ejszakat nem tudsz aludni aztan megjavulsz.
A homeopatia pedig termeszetesen humbug, placebo...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!