Mit csináljak hogy gyorsabban el tudjak aludni este amikor lefekszek és hogy nyugodtan végig tudjam aludni az éjszakát? (altatót nem akarok szedni)
Vannak ilyen "altató" teakeverékek, nézz utána. De vannak gyógynövényes altatók is, pl. Hova, Valeriana. Esetleg próbáld ki ezeket!
De ha ez megnyugtat, én sem alszom soha végig az éjszakát, van,hogy 3x is fent vagyok.
köszi
engem főleg az zavar hogy nem tudok gyorsan elaludni, meg aludni szeretnék, de nem tudok.
én nálam is ez van, ahogy lekapcsolom a lámpát 1-2 óráig fenn vagyok, volt a mikor éjfélig, volt amikor egész éjjel nem tudtam aludni.
Amugy lámpaoltás 21:30 fele szokott lenni.
nem maradhatok fenn sokáig, álmos vagyok meg fáradt is, csak néha akkor szoktam gondolkozni, aztán próbálok aludni de nem megy.
De pl: ma már a 3-ik napja hogy hajnali 3-kor ébredek fel.
Ma és tegnap vissza tudtam nagy nehezen aludni, de azelőtt nem, egész végig már fenn voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!