Milyen erősségű xanaxból mekkora adag kell ahhoz, hogy el tudjak aludni este?
Én a vizsgák előtti éjszakákra 0,25mg vettem be belőle (egyébként én se szedem), nagyon jól aludtam tőle és amit reggel éreztem, hogy végre kipihent vagyok, a vizsgán már pörögtem és nagyon jól sikerült! Egyébként tuti nem tudtam volna aludni attól a stressztől, + a gyomorideg is csak rontotta volna a teljesítményem, az így is volt egy kicsit, de nem volt vészes.
Szóval szerintem egy 0,25öst nyugodtan bevehetsz. Bár tény, hogy mindenkire más hatással van, de ez olyan kis adag és 4-6 óra alatt teljesen kimegy a hatása, szóval ha éjszakára veszed be a vizsgák alatt semmit nem fogsz érezni belőle.
Tudni kéne a test tömeged, ugyanis ez nagyon fontos.
Más részt, mindenkire más hogy hat. Valószinüleg 0.25 elég lesz, ha esetleg bevétel után 1 órával még nem sikerül elaludni, menjen még egy fél, tehát 0.125.
Mindenképp kifogod aludni, a hatás nagyjából 6óra alatt lecseng. Amit masszívan hat, az 3-4 óra. Picit esetleg másnapos lehetsz, de nem valószinü.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!