Milyen erősségű xanaxból mekkora adag kell ahhoz, hogy el tudjak aludni este?
Figyelt kérdés
nem orvos írta fel, ettől függetlenül a kérdésemre kérnék választ, más egyéb nem érdekel. egyetlen alkalommal szeretném használni, súlyos vizsga előtt állok. saját véleményem szerint súlyos stresszbeteg vagyok, nem tudom erre mi a megfelelő szó. ilyen estéken szemhunyásnyit sem tudok aludni, reggelente pedig görcsöl a hasam, megy a hasam, hányingerem van és hasonlók, ezért szeretném ezt használni hogy legalább ki tudjam magam aludni, ha reggel ugyanúgy görcsölök majd akkor is.2015. júl. 19. 00:22
12/16 anonim válasza:
Igen, a 0,25 jó lesz:) Ha esetleg kevés bevehetsz még egyet, de szerintem elég lesz elsőre:)
13/16 A kérdező kommentje:
ha esetleg az első szem után még mindig álmatlan vagyok, mennyit kell várni a másodikig? fél óra vagy több?
2015. júl. 19. 22:06
14/16 anonim válasza:
Szia! Én úgy csináltam, hogy bevettem 0,25mg-ot lefeküdtem aludni és ha még fél óra múlva is azt éreztem, hogy nem tudok elaludni, akkor bevettem még egyet, annyitól mindig sikerült:)
15/16 anonim válasza:
1-2 óra. Nagyjából 45perc kell átlagosan, ha jól belaktál előtte nem kizárt, hogy kell 1.5 óra mire elkezd hatni.
Vedd be, és ha 1.5 óra múltán még nem tudtál elaludni, akkor vegyél még be. Éppen ezért ajánlom, hogy tervezd be ezt a 1.5órát az alvás idejébe.
16/16 anonim válasza:
Persze hozzátenném, hogy a felszívódás is egyén függő, és van aki már 15-20 perc alatt kezdi érezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!