Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért akarja anyukám és az...

Miért akarja anyukám és az orvos, hogy lefogyjak, annak ellenére, hogy én szeretem magam?

Figyelt kérdés
Alapvetően nagyon fiatal vagyok,12 éves és sajnos/nem sajnos nem egy vékony típus. Alapjáraton testfelépitésem,csontozatom is erős,de pocakom is van egy kicsi,meg csípőm,sőt,a lábaim se ropik,ennek ellenére,megmondom őszintém én szeretem a testem! Most lehet rám mondani,hogy még kicsi vagyok,ezt felnőttkoromra megbánom,hogy miért nem fogytam le most,amíg könnyebb volt.Nos,ha ez beteljesedik és egy önbizalomhiányos liba leszek aki majd összekucorodva hánytatószerrel tömi magát és élete legszebb perceit nem használja ki,mert fogyókúrázik,eléggé csalódok magamban.Szerintem a világ legszebb nője Ashley Graham. És nem csak a plusz kilói teszik azzá,hanem maga a kisugárzása,mert véleményem szerint ezen múlik minden. Nem várhatod el,hogy valaki szépen nézzen rád,ha te búskomor fejjel,nekikeseredve bámulod őt... Alapvetően én szeretem magam és elfogadom,sőt,örülök,hogy nem pipaszárnak születtem,de anyukám szokott rá célozni,hogy le kéne fogyjak...ne egyek már csokit meg ilyeneket,hoppá,túl sok lesz abbol a husiból,holnap diétásan eszünk,ma este csak egy joghurt,de érdekes,ha olyat főz,amit nem szeretek azt meg kell enni mind :)). Ugyanez van az orvossal,ő is kijelentette,hogy mit kéne tegyek ahoz,hogy lefogyjak,de én rávágtam hogy Sajnálom,ha nem tudja megkülömböztetni a szépet a csúnyától,és márpedig én nem leszek olyan,amilyen nem szeretnék lenni.(huhh alig várom hogy megkapjam milyen nagyszájú és szemtelen kölök vagyok :)) ) Tudom,hogy jót akarnak nekem és az egészségemet támogatják,de a súlyos elhízáshoz,amiből problémák adódnának,közel sem vagyok. Én vagyok a család legegészségesebb tagja,2 évente egyszer hülök meg,akkor is csak 1 hétre,nem fáradok hamar,sőt,mindig én vagyok az energiabomba a barátaim között,annyira hiperaktív vagyok. A megjelenêsem sem gondolom úgy,hogy rossz lenne,én magamnak tetszek,az ismerőseim is mind imádnak a kisugárzásom miatt. Nem értem,hogyha én el tudom magam fogadni és szeretem a testem így,akkor egyesek miért nem fogják fel,hogy én ilyen vagyok/voltam/leszek? Nem csak anyukám,orvosom,vagy irigyeim. Hanem csak egy ember az utcán például. Miért néz csúnyán,ha nm vagyok 40 kiló? Ilyen ez a társadalom...Én csak élvezni akarom az életet amíg lehet,de nem vagyok acélból,nkm is fájnak a sértő megjegyzések a testemmel kapcsolatban. Szerintetek legalább anyukámnak nem kéne elfogadnia? Többieket elfelejtem,de ha a saját anyukád mondja,hogy dagadt disznó,akkor már az ember elgondolkozik az életén... 12/l
2017. máj. 3. 22:14
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
Na, mármint nem legnagyobb, de egyik legjobb és kreatív.
2017. máj. 4. 15:41
 42/48 A kérdező kommentje:
LoL XD most mindenki azt hiszi,hogy kamu...Nem baj,maradok duci,de legalább boldog és a kérdésemre sose kapok választ! :D
2017. máj. 4. 15:46
 43/48 anonim ***** válasza:
93%

egyébként mindig elgondolkozok azon, hogy mi motiválja az ilyen kamu kérdés gyártókat?

kérdező, én már tegnap is írtam hogy kamu :)

ezeregy dologból vérzik a sztori, és itt elsősorban nem a kihagyott információk miatt mondom ezt.

mondjuk ha azt írtad volna, hogy 18 vagy akkor még be is szopta volna a jó nép (bár ahogy elnézem így akadtak éppen elegen :D)

2017. máj. 4. 16:16
 44/48 anonim ***** válasza:
92%

Aki a "pocak", "duci", "nem ropi" szavakat használja, az tudja magáról, hogy kövér, csak nem meri bevallani.

Szerintem az egyik adat kamu, vagy nem 165 cm vagy, vagy nem 54 kg. Én a magasságra gyanakszom.

2017. máj. 4. 20:20
 45/48 Andizsuzsi ***** válasza:
73%

"Szerintetek azért bajlodtam fél orát a kiirással hogy élvezzem a reakciokat"

Igen.

2017. máj. 4. 20:37
 46/48 anonim ***** válasza:
95%

én azt is eltudom képzelni hogy nem ennyi a súlya csak nem merte kiírni a valós súlyt mert akkor még jobban kiosztották volna..

Ha tényleg ennyi lenne akkor már a kérdésnél is kiírhatta volna hogy az igazát bizonygassa..de igy utólag leírva kicsit gyanús ez a szám..

2017. máj. 5. 08:53
 47/48 anonim ***** válasza:
70%

"165 cm és...egyébként kosarazok "

Ez a következő kamu!

A 165 cm-eddel max. kosarat fonsz.

2017. máj. 5. 11:04
 48/48 anonim ***** válasza:
100%

"165 cm és 54 kg vagyok"

A hír igaz, kis módosítással!

Mert "ha a saját anyukád mondja,hogy dagadt disznó", akkor te inkább vagy:

54 cm magas és 165 kg.

2017. máj. 5. 11:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!