Miért akarja anyukám és az orvos, hogy lefogyjak, annak ellenére, hogy én szeretem magam?
egyébként mindig elgondolkozok azon, hogy mi motiválja az ilyen kamu kérdés gyártókat?
kérdező, én már tegnap is írtam hogy kamu :)
ezeregy dologból vérzik a sztori, és itt elsősorban nem a kihagyott információk miatt mondom ezt.
mondjuk ha azt írtad volna, hogy 18 vagy akkor még be is szopta volna a jó nép (bár ahogy elnézem így akadtak éppen elegen :D)
Aki a "pocak", "duci", "nem ropi" szavakat használja, az tudja magáról, hogy kövér, csak nem meri bevallani.
Szerintem az egyik adat kamu, vagy nem 165 cm vagy, vagy nem 54 kg. Én a magasságra gyanakszom.
"Szerintetek azért bajlodtam fél orát a kiirással hogy élvezzem a reakciokat"
Igen.
én azt is eltudom képzelni hogy nem ennyi a súlya csak nem merte kiírni a valós súlyt mert akkor még jobban kiosztották volna..
Ha tényleg ennyi lenne akkor már a kérdésnél is kiírhatta volna hogy az igazát bizonygassa..de igy utólag leírva kicsit gyanús ez a szám..
"165 cm és...egyébként kosarazok "
Ez a következő kamu!
A 165 cm-eddel max. kosarat fonsz.
"165 cm és 54 kg vagyok"
A hír igaz, kis módosítással!
Mert "ha a saját anyukád mondja,hogy dagadt disznó", akkor te inkább vagy:
54 cm magas és 165 kg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!