Miért akarja anyukám és az orvos, hogy lefogyjak, annak ellenére, hogy én szeretem magam?
Nekem durva szavakkal meg is említik, ki is mondják simán, hogy kövér vagyok. Örülj, hogy nálad csak célozgatnak rá!
Ha tényleg úgy van ahogy leírtad, és nem 90 kiló vagy, akkor mondd meg nekik hogy egészséges vagy!!!
És azért mi vagyunk a nagyokosok? Kiír egy ilyen kérdést a leglényegesebb információ kihagyásával, és ez a mi hibánk?
Amúgy meg kamu, provokálni akarja csak a jónépet, majd most lehet abba belekötni, hogy 12 évesen már 4hónapos kapcsolata van...
37-es: az orvosok akkor sem igazán szólnak a testsúlyért, ha tényleg gáz, mert nagyjából tudják, hogy felesleges. Egy 165 centi magas, 54 kilós lány pedig kifejezetten karcsú benyomást kelt. Keress rá a gugliban. Azt meg pláne nem hiszem, hogy mindenki bolond, csak ő helikopter.
Eddig jó sztori volt, be is nyaltam nagyjából, de ez most túl durva kamu volt, hogy elhiggyem :D
"azért bajlodtam fél orát a kiirással hogy élvezzem a reakciokat vagy mi"
Pontosan! És le a kalappal, az elmúlt időszak egyik legnagyobb trollmágnes posztja volt :) Bár ebben a topikban mindig van pár versenyben ezért a címért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!