Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért akarja anyukám és az...

Miért akarja anyukám és az orvos, hogy lefogyjak, annak ellenére, hogy én szeretem magam?

Figyelt kérdés
Alapvetően nagyon fiatal vagyok,12 éves és sajnos/nem sajnos nem egy vékony típus. Alapjáraton testfelépitésem,csontozatom is erős,de pocakom is van egy kicsi,meg csípőm,sőt,a lábaim se ropik,ennek ellenére,megmondom őszintém én szeretem a testem! Most lehet rám mondani,hogy még kicsi vagyok,ezt felnőttkoromra megbánom,hogy miért nem fogytam le most,amíg könnyebb volt.Nos,ha ez beteljesedik és egy önbizalomhiányos liba leszek aki majd összekucorodva hánytatószerrel tömi magát és élete legszebb perceit nem használja ki,mert fogyókúrázik,eléggé csalódok magamban.Szerintem a világ legszebb nője Ashley Graham. És nem csak a plusz kilói teszik azzá,hanem maga a kisugárzása,mert véleményem szerint ezen múlik minden. Nem várhatod el,hogy valaki szépen nézzen rád,ha te búskomor fejjel,nekikeseredve bámulod őt... Alapvetően én szeretem magam és elfogadom,sőt,örülök,hogy nem pipaszárnak születtem,de anyukám szokott rá célozni,hogy le kéne fogyjak...ne egyek már csokit meg ilyeneket,hoppá,túl sok lesz abbol a husiból,holnap diétásan eszünk,ma este csak egy joghurt,de érdekes,ha olyat főz,amit nem szeretek azt meg kell enni mind :)). Ugyanez van az orvossal,ő is kijelentette,hogy mit kéne tegyek ahoz,hogy lefogyjak,de én rávágtam hogy Sajnálom,ha nem tudja megkülömböztetni a szépet a csúnyától,és márpedig én nem leszek olyan,amilyen nem szeretnék lenni.(huhh alig várom hogy megkapjam milyen nagyszájú és szemtelen kölök vagyok :)) ) Tudom,hogy jót akarnak nekem és az egészségemet támogatják,de a súlyos elhízáshoz,amiből problémák adódnának,közel sem vagyok. Én vagyok a család legegészségesebb tagja,2 évente egyszer hülök meg,akkor is csak 1 hétre,nem fáradok hamar,sőt,mindig én vagyok az energiabomba a barátaim között,annyira hiperaktív vagyok. A megjelenêsem sem gondolom úgy,hogy rossz lenne,én magamnak tetszek,az ismerőseim is mind imádnak a kisugárzásom miatt. Nem értem,hogyha én el tudom magam fogadni és szeretem a testem így,akkor egyesek miért nem fogják fel,hogy én ilyen vagyok/voltam/leszek? Nem csak anyukám,orvosom,vagy irigyeim. Hanem csak egy ember az utcán például. Miért néz csúnyán,ha nm vagyok 40 kiló? Ilyen ez a társadalom...Én csak élvezni akarom az életet amíg lehet,de nem vagyok acélból,nkm is fájnak a sértő megjegyzések a testemmel kapcsolatban. Szerintetek legalább anyukámnak nem kéne elfogadnia? Többieket elfelejtem,de ha a saját anyukád mondja,hogy dagadt disznó,akkor már az ember elgondolkozik az életén... 12/l
2017. máj. 3. 22:14
1 2 3 4 5
 31/48 A kérdező kommentje:
Nos,elsősorban nagyon szépen köszönöm a kedves,gondoskodó kommenteket! Az arányaim tényleg lemaradtak,ezért egyesek azt is feltételezték,hogy nagyon túlsulyos vagyok. 165 cm és 54 kg vagyok.És egyébként kosarazok rendszeresen,meg néha focizok. Sokan ugy értelmezték hogy a testsúlyom miatt mentünk orvoshoz,viszont a vitaminjaimért voltunk,mert nagyon stresszes vagyok és enyhén ekcémás lett a kezem,arra kaptam kenőcsöt meg gyogyszert. Végülis köszönöm szépen,hogy a legtöbben kulturáltan,segitő jelleggel válaszoltak nekem! U.I: Amugy meg lehet kövezni,de van barátom 4 hónapja,szoval csak nem vagyok olyan ronda :))
2017. máj. 4. 14:54
 32/48 anonim válasza:
39%

Nekem durva szavakkal meg is említik, ki is mondják simán, hogy kövér vagyok. Örülj, hogy nálad csak célozgatnak rá!

Ha tényleg úgy van ahogy leírtad, és nem 90 kiló vagy, akkor mondd meg nekik hogy egészséges vagy!!!

2017. máj. 4. 14:56
 33/48 anonim ***** válasza:
13%
Na mi van nagyokosok? 3 oldalnyi tömény faxság a részletek ismerete nélkül! 54 kiló az nem a túlsúlyos kategória!
2017. máj. 4. 15:07
 34/48 anonim ***** válasza:
97%

És azért mi vagyunk a nagyokosok? Kiír egy ilyen kérdést a leglényegesebb információ kihagyásával, és ez a mi hibánk?

Amúgy meg kamu, provokálni akarja csak a jónépet, majd most lehet abba belekötni, hogy 12 évesen már 4hónapos kapcsolata van...

2017. máj. 4. 15:12
 35/48 anonim ***** válasza:
97%
Mekkora egy kamu ez a kérdés...
2017. máj. 4. 15:12
 36/48 anonim válasza:
93%
kamu fos kérdés, mekkora szánalom hahaha
2017. máj. 4. 15:21
 37/48 anonim ***** válasza:
40%
Ha a kérdés tényleg nem kamu, akkor az az orvos is kb. szopással szerezte meg a diplomáját, aki erre a súlyra azt mondja, hogy kövér meg egészségtelenül túlsúlyos... ráadásul bőrgyógyász, nem is arra van specializálódva, amiről osztja az észt...
2017. máj. 4. 15:23
 38/48 anonim ***** válasza:
96%

37-es: az orvosok akkor sem igazán szólnak a testsúlyért, ha tényleg gáz, mert nagyjából tudják, hogy felesleges. Egy 165 centi magas, 54 kilós lány pedig kifejezetten karcsú benyomást kelt. Keress rá a gugliban. Azt meg pláne nem hiszem, hogy mindenki bolond, csak ő helikopter.

Eddig jó sztori volt, be is nyaltam nagyjából, de ez most túl durva kamu volt, hogy elhiggyem :D

2017. máj. 4. 15:31
 39/48 A kérdező kommentje:
Hát ezért nem jo a gyakori kérdések...Miért lenne kamu ez a kérdés? Szerintetek azért bajlodtam fél orát a kiirással hogy élvezzem a reakciokat vagy mi? Persze,tőlem mindenki azt hisz amit akar...De én csak normális válaszokra voltam kiváncsi,mert végképp,nem is kaptam választ a kérdésemre...Erre jo ez a gyakori kérdések! Aki normálisan kommentelt,annak köszönöm,megprobálok többet sportolni!
2017. máj. 4. 15:36
 40/48 anonim ***** válasza:
97%

"azért bajlodtam fél orát a kiirással hogy élvezzem a reakciokat vagy mi"

Pontosan! És le a kalappal, az elmúlt időszak egyik legnagyobb trollmágnes posztja volt :) Bár ebben a topikban mindig van pár versenyben ezért a címért.

2017. máj. 4. 15:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!