Nyugtalan láb szindróma megszüntetésére vagy enyhítésére, milyen hatásásos módszerek, kezelések, gyógyszerek vagy alternatív lehetőségek léteznek?
Változás nincs.
Talán annyi, hogy a neurológus Oprymea 0,088 -at írt fel.
Elvileg naponta egyszer vagy talán többször kellett volna szedni, de úgy akkor is beveszed ha nincs rá szükséged és nem tudod eldönteni, hogy a gyógyszer segített vagy csupán nem jelentkeztek a tünetek.
Ezért én csak akkor vettem be, amikor éreztem, hogy kezdődik.
Nem akarom elkiabálni, de talán mintha egy kicsit enyhített volna rajta. De az is lehet, hogy csak a placebo hatás volt a ludas.
Ha legközelebb a neurológián járok újra feliratom.
Majd meglátjuk.
Halihó!
Nagy- nagy csönd lett! Valaki rájött az ellenszerre?
/Friss csalánnal csapkodás, ráőlvasás?/
Kérem ossza meg velünk is!!!!
Nekem a Páromat sújtja ez a gyilkos kór és csak tehetetlenül nézem a vesződéseit.
Talán a fentebb említett gyógyszert érdemes lehet kipróbálni.
Amikor lepihen az ember és érzi hogy jön, vagy már meg is érkezett a nyugtalanság, akkor bedobni egy (vagy kitapasztalni hány) szemet. Kb. félóra, óra és ha mázlitok van, akkor enyhül.
Nekem először a Rivotrilt írták fel rá, de azt nem javasolnám.
Rivotrilt erre???
azért az kemény ... gondolom, nem neurológushoz mentél, hanem pszichiáterhez, vagy a frász tudja, a sarki háziorvoshoz, az meg csak úgy találomra adott vmi nagyágyús "nyugtatót". de nem nem, ez nem megoldás.
neurológust kell keresni, abból is jót!!
Legelőszőr a háziorvosomhoz mentem (aki nagy öregje volt a háziorvoslásnak a környéken: "A Főorvos Úr"), akinek mikor beszéltem a NYLSZ-ről fel kellett csapni egy orvosi könyvet, hogy mi is az és merre is tovább. (Én egy, az interneten véletlenül talált cikkben leírt tünetekből jöttem rá, hogy mi is ez, és úgy mentem hozzá.)
Ő küldött neurológushoz.
Jó neurológus???
Mutass egy jó orvost, aki nem csak egy lerázandó újabb problémát lát a páciensben.
Egy olyat, aki a problémát megoldani, nem csak elfedni, a betegség okát megszüntetni és nem csak a tüneteket kezelni akarja.
Én még ilyennel nem találkoztam, pedig - sajnos - végig jártam már szinte fejtetőtől a lábam kisujjáig mindenfajta szakrendelést.
Még műtétem is volt, ahol a neves orvos lepasszolt egy kezdőnek. Még a varratot sem sikerült rendesen kiszednie.
És még sorolhatnám a tapasztalataimat, az orvosi hozzáállásról a betegekhez és a betegségekhez.
Az is igaz, hogy én nem adok hálapénzt. Persze nincs is miből, de ha legalább egyszer elvégezni valaki rendesen a munkáját és megoldaná legalább egy kis szeletét a problémáimnak, akkor talán utólag lehet, hogy meghálálnám.
Na mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!