Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lányok! Nálatok meddíg tart...

Lányok! Nálatok meddíg tart ez a " szép legyen és magas és stb. " szindróma? Mármint én korombeli lányokkal beszélek és hát ja. Eléggé idegesítő amikor már a 20. lánytól hallom ezeket. 16/F

Figyelt kérdés

2016. jún. 25. 15:50
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Mármint párválasztás szempontjából?

Örökre. Az embereknek van egy alapízlése és eltudja mondani mi vonzza legjobban a másikban. Ettől függetlenül a szerelem nem csak ezen múlik.

Szerintem neked is van eseted és legszívesebben olyan lánnyal alkotnál párt.

Nekem általában a nálam magasabb férfiak tetszenek, de volt már olyan hogy velem egy magas tetszett. Nem olyan gyakori, de volt ilyen.

Amelyik férfi meg a vékonyabb lányokat szereti az is ritkán választ túlsúlyos párt magának.

2016. jún. 25. 15:56
 2/3 anonim ***** válasza:
36%

Az általad említett szindróma pénzzel igen jól gyógyítható.

De van aki egy nagy dákóért is időlegesen eltekint a fenti kijelentéstől.

2016. jún. 25. 16:26
 3/3 anonim ***** válasza:

Az, hogy valakinek x kinézet az ideálja nem jelenti azt, hogy y nem tetszik neki.

Normális embereknek párválasztásnál nem csak a kinézet a szempont.

Jelenleg pont olyan nővel vagyok akinek a külleme nem az ideálom mégis szeretem és ez az eddigi legjobb kapcsolatom miközben voltmár olyan nőm akinek a kinézete pont az ideálom volt.

Legyen férfi vagy nő az illető, ha normális akkor nem csak a küllem számít neki.

2016. jún. 25. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!