Nyugtalan láb szindróma megszüntetésére vagy enyhítésére, milyen hatásásos módszerek, kezelések, gyógyszerek vagy alternatív lehetőségek léteznek?
Sok évvel ezelőtt Rivotrilt írt fel.
Azóta is azzal próbálom "kontrollálni" valamilyen szinten.
Más szakrendeléseken is jártam, ahol Xanax-on és Anxiron-on kívül mással nem láttak el, és be sem váltak igazán.
Sőt van amikor gyógyszer hatására csak fokozódik.
Kizártnak tartom.
Az egyik jellemzője, hogy minél fáradtabb vagy annál intenzívebb.
Persze különbséget kell tenni a fizikai munkában való elfáradás és a sport között, de mivel eddig csak fizikai munkám volt és amellett sportoltam vagy volt, hogy nem sportoltam, ezért releváns megfigyelésem nincs a két elfáradás típus között.
Megfelelő időben és mennyiségben tud segíteni, de olyan is előfordul, hogy ront a helyzeten.
Kifejezetten sokáig, akár évekig is eltarthat kitapasztalni.
Elég sok a változó.
Nem a személyednek szánva, csupán a kommentedre reagálva: Ez egy baromság.
Ahhoz, hogy le keljen szoknod, ahhoz rá is kell szoknod.
Pia, cigi, kávé, gyógyszer, rágó, fogmosás, evés. Bármire rá lehet szokni. Ésszerűen kell használni, mint minden gyógyszert.
#7, #8
Miért kellene felpörögnöm?
Ha nem ismernéd a nyugtalan láb szindrómát, akkor egy kis kiegészítéssel megismétlem magamat:
Az egyik jellemzője, hogy minél fáradtabb vagy annál intenzívebb, viszont nem cselekvés közben jön elő, hanem utána, vagy amikor lepihensz.
A felpörgetés a nap befejeztével csak még kellemetlenebb eredménnyel járna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!